SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep este la trei meciuri de istorie! Poate deveni singura jucătoare în activitate care reuşeşte această performanţă

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 15:27

Simona Halep se află într-o perioadă foarte bună a carierei şi are un început excelent de an.

După ce a cîştigat turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, cel mai important din cariera ei, Halep se află în "sferturile" turneului de la Miami.

Dacă va triumfa şi la acest turneu, Simona Halep va deveni a treia jucătoare din istorie care va cîştiga ambele turnee consecutiv. În plus, românca, locul trei WTA, ar urca o poziţie în clasament, depăşind-o pe Maria Şarapova.

Prima jucătoare care a cîştigat consecutiv turneele Indian Wells şi Miami a fost Steffi Graf, în 1994 şi 1996, fiind singura care a reuşit această performanţă de două ori.

Ultima jucătoare care a cîştigat cele două turnee a fost belgianca Kim Clijsters. Fostul lider WTA a reuşit această performanţă în anul 2005.

De-a lungul timpului, de nouă ori s-a întîmplat ca cele două turnee să fie cîştigate consecutiv, atît în circuitul masculin, cît şî în cel feminim. Printre ceilalţi cîştigători se află nume importante, precum Pete Sampras, Andre Agassi, Novak Djokovici sau Roger Federer, care a cîştigat de două ori.

Turneul de la Indian Wells a fost fondat în 1974, iar prima ediţie a Open-ului de la Miami a avut loc în 1985.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (80)
lapusneanul
lapusneanul  •  31 Martie 2015, 22:06
Postat de simonhalep pe 31 Martie 2015, 18:27

pennetta babeta nu i-a făcut față, însă Sloane Stephens o toacă mărunt pe piticania noastră.

ce faci travestitule, doar atat poti ? :)

claudiupascu
claudiupascu  •  31 Martie 2015, 21:53
Postat de msr_ms pe 31 Martie 2015, 17:15

nu-i stii pe ex-fantache actual tachefan?pe donny broasca sau brasco,mai era un vitto-vita sau cum isi zicea,pe langa "consacratii"parpangel prapadel 76 pan__arama orez sarbesc,ovidiu tren regio 3003,ottorinolaringologie ala samd?uite pe cine ai de ignorat!

Un mare BIG LIKE!!!.Mai erau doi-trei in rest i-ai cam spus pe toti.

gizeh
gizeh  •  31 Martie 2015, 19:35

ultimul game din partida cu pennetta acum supertennis.tv

Vezi toate comentariile (80)
Comentează