SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSU NEPTUN

Sportul constănţean, la un pas de dezastru: "Clubul nostru e într-o situaţie imposibilă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 14:55

Sportul constănţean are din ce în ce mai multe probleme. Echipa de handbal CSU Neptun e la un pas de desfiinţare. Jucătoarele au ajuns la capătul răbdării şi au refuzat să se antreneze în această dimineaţă.

"Decizia consilierilor judeţeni de a retrage de pe ordinea de zi proiectele care vizau finanţarea echipei, din cauza lipsei normelor de aplicare a legii sportului sau a incompetenţei, nu ştiu a cui, a consilierilor sau a celor de la minister, pune clubul nostru într-o situaţie imposibilă”, a declarat antrenorul Ion Crăciun pentru sportsudest.ro.

Sursa citată mai informează că Ion Crăciun a purtat o discuţie cu preşedintele clubului, Cornel Panait, cu speranţa că se va gasi o soluţie: "Din păcate, UMC-ul (n.r.: unul dintre finanţatorii echipei, alături de Consiliul Judeţean Constanţa) nu are posibilitatea de a oferi decît finanţare pentru desfăşurarea competiţiei, banii pentru plata salariilor venind din partea CJC. În lipsa acestora, ne aflăm într-o situaţie ce pare fără de ieşire", a explicat Ion Crăciun.

În opinia preşedintelui Cornel Panait, există două variante: prima, echipa se desfiinţează, a doua, fetele înţeleg situaţia şi aşteaptă să vină banii de la CJC. "Problema este că răbdarea fetelor a ajuns la capăt, iar perspectiva retragerii echipei în plin campionat pare singura şi cea mai dureroasă opţiune", a mai spus Ion Crăciun.

Retragerea lui CSU Neptun ar fi o nouă lovitură pentru sportul constănţean, după ce a rămas fără echipa de rugby, de 6 ori cîştigătoare a titlului de campioană a României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
delphy08
delphy08  •  31 Martie 2015, 23:15

Copacii aia falnici sunt din pacate numai pe hirtie si in facturi,dar banii pe ei sunt luati si in avans de porcusorii aia grasi|||

robert1205
robert1205  •  31 Martie 2015, 20:32

In afara de HCM Cta si VCM Cta restul de echipe erau de umplutura/pluton.

bdgeorge
bdgeorge  •  31 Martie 2015, 19:48
Postat de delphy08 pe 31 Martie 2015, 15:32

NICUSOR si DRAGOMIR -hotii judetului,au ingropat in datorii tot ce nu le venea lor paraindarat.In schimb au dat banii pe impaduriri .Pe facturile lor sunt copacii platiti la zi .Cit au putut sa impadureasca pe hirtie judetul,nu au judetele cu paduri atitia copaci.

da ma dar vezi si tu partea buna a lucrurilor : nepotii nepotilor tai se vor plimba prin Codrii Dobrogeni si vor respira un aer de padure mixat cu ozonul marin nu? Autostrada va trece prin mijlocul padurii..stanga dreapta stejari uriasi o perspectiva superba..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close