FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce jucător pierde Steaua: "N-am mai văzut aşa ceva! A greşit doar o dată în 9 luni"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 19:15

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a vorbit despre cel mai important jucător pe care îl va pierde echipa sa în vară, portarul Giedrius Arlauskis, care a refuzat prelungirea contractului.
”N-am văzut un portar cu o asemenea constanţă ca Arlauskis. E singurul pe care l-am cunoscut şi care în 9 luni a greşit o singură dată, la meciul cu Pandurii”, a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

Oficialul Stelei s-a arătat deranjat de jucătorii din Liga 1 care consideră că programul este mult prea încărcat: ”Nu-i înţeleg pe jucătorii care se plîng că joacă din 3 în 3 zile. Păi, nu e mai plăcut să joci decît să te antrenezi?”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează