SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Viitoarea adversară a Simonei Halep e în revenire de formă: "Mă aştept la un meci greu”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 09:34

A treia jucătoare a lumii se va duela pentru un loc în semifinale cu Sloane Stephens, 45 WTA. Cele două au mai jucat pînă acum de patru ori, iar scorul este de 2-2. Cele două victorii ale româncei au venit pe zgură, la Barcelona în 2012 şi la Roland Garros în 2014.

Americanca s-a impus de fiecare dată pe hard, la Asutralian Open şi Hobart 2013. După 18 luni în care Sloane a mers mai mult în jos, pare că acum e din nou pe drumul cel bun.

"Intensitatea ei a crescut. Simt că a început să-şi folosească forma sa fizică pentru a se apăra mai bine şi îşi foloseşte din ce în ce mai bine forehand-ul, marea sa armă. Joacă folosindu-se de ceea ce are mai bun şi pare mai dedicată", a spus fosta jucătoare Mary Joe Fernandez.

Simona a vorbit pentru DigiSport despre adversara sa. "Mă aştept la un meci greu. Este tînără şi are foarte multă putere în corp. Am şansa mea şi cu siguranţă voi lupta pentru ea".

Simona Halep o va întîlni pe Sloane Stephens în sferturile de finală ale turneului de la Miami joi dimineaţă, de la ora 02:00, ora României, iar partida va putea fi văzută pe Dolcesport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Aprilie 2015, 12:54

ce dracu mai e si cu balena aia, amigos ? si aia joaca tenis ? sa mor eu, de nu dau toate drogatele cu bata in minge, in ziua de azi...

vladutz13
vladutz13  •  01 Aprilie 2015, 10:41

Da, o sa fie un meci greu.... sper insa sa nu fie prea greu, are nevoie sa fie odihnita pentru Serena.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează