SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Ilie Năstase o pune în gardă pe Halep: "Acolo n-o să ţi se permită să faci aşa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 18:06

Ilie Năstase a comentat obişnuinţa cu care Simona Halep apelează la sfaturile antrenorului Victor Ioniţă în timpul meciurilor pe care le joacă.

Fostul mare jucător român spune că la turneele importante nu va putea face acest lucru.

"Nu ştiu la ce categorie este permisă treaba asta, dar este asemănător cu ce se întîmplă la Cupa Davis. Dar la Grand Slam-uri nu e permisă treaba asta.

Cînd jucam eu, mi-ar fi plăcut să ne lase să mergem la toalete, dar nu ne lăsau", a zis Ilie Năstase la DolceSport.

Despre duelul cu Sloane Stephens, din sferturile de la Miami: "Forma asta bună a ei să vină la Roland Garros, dar din păcate asta nu se poate programa cînd vrem noi. Fiecare meci este greu, fiecare jucătoare din top 100 e valoroasă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
kkkotto07
kkkotto07  •  02 Aprilie 2015, 00:31
Postat de bvd_magheru pe 01 Aprilie 2015, 19:55

In primul rind ca o tenismena nu o sa aibe niciodata popularitatea unui tenisman . E ca si cind ai compara CUPA DAVIS cu cealalta Cupa . nici nu stiu cum se numeste la fete . In al doilea rind asta a jucat chiar 2 finale de Cupa Davis contra SUA ca sa nu mai reamintesc de multele sferturi, semifinale, finale de Grand Slam din care unele chiar castigate . Sunt niste neadaptati mental care ii ataca si pe hagi si pe nastase mereu . Mai era un d...obitoc care afirma ca Romania a castigat mai mute medalii la olimpiada dupa anul 2000 decit in toata istoria comunista la un loc !!

Agassi-Graf, sot-sotie, pt mine e mult mai populara nemtoaica, paralelele pot continua. Davis si Fed, prima mai veche fata de cealalta cu 50 de ani, logic sa fie mai cunoscuta. Nastase putea sa castige si 100 GS, asta nu-i scuza marlania, invidia, rautatile in general

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  01 Aprilie 2015, 23:15
Postat de iulix73 pe 01 Aprilie 2015, 22:12

Daca au ajuns toti descultii sa comenteze despre o legenda a tenisului , de nivel mondial, e grav !

HA HA...CUM BAH SA FII LEGENDA SI SA NU STII REGULAMENTUL SPORTULUI IN CARE AI ACTIVAT..CUM? TI SE PARE NORMAL ASA CEVA? IA LOC 4

iulix73
iulix73  •  01 Aprilie 2015, 22:12
Postat de tzusti_reloaded pe 01 Aprilie 2015, 21:49

DACA NU STII TU MAH NEA ILIUTZA CARE TE DAI MARE SPECIALIST...ATUNCI E GRAV...STAI JOS AI NOTA 4 AZI SI...PUNE TE PE INVATAT....CINE STIE..POATE TRECI CLASA

Daca au ajuns toti descultii sa comenteze despre o legenda a tenisului , de nivel mondial, e grav !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează