FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuş îi critică pe şefii din Ghencea: "Gâlcă nu trebuie dat afară!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 20:04

Steaua se află pe primul loc în Liga 1 şi are şansa de a cîştiga Cupa României şi Cupa Ligii, dar Costel Gâlcă nu este sigur că va continua şi de la vară pe banca roş-albaştrilor.

Marius Lăcătuş, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Stelei, a vorbit despre situaţia lui Costel Gâlcă.

" Steaua poate cîştiga şi Liga 1 şi Cupa Ligii şi Cupa României. Costel Gâlcă a făcut o treabă foarte bună la Steaua şi ar fi păcat ca el să plece. Eu îmi doresc ca el să continue şi din vară, pentru că merită.

Dacă Steaua nu va cîştiga toate cele trei trofee se va găsi un motiv pentru care Gâlcă să fie dat afară. Depinde şi ce trofee ratează. Cred că Steaua nu mai poate pierde campionatul. Chiar dacă echipa nu a avut un început foarte bun de sezon, nici celelalte formaţii nu au fost în stare să pună probleme", a declarat Lăcătuş la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  01 Aprilie 2015, 21:43

Sunt foare contariat ... nu stiu pe cine sa cred! Tind sa-i cred pe 'ntelectualii de la peluzele mapn-ului, aceleasi peluze unde nu chiar demult luau loc brigade de soldatei in uniforme! Malnutiti de regimul comunist si de antrenamenul cazon ... majoritatea erau supli, dupa 25 de ani de 'democratie gastronomica' acum au toti ceafa lata, gusa si burtica si-o baga in pantaloni ca sa nu le de-a pe afara ... au primit si intariri ... online cateva detasamente de iobagi transilvaneni ... plictisiti ca CFR-ul este atat de putrezit ca nici scandal prin media nu mai are tupeu sa faca! Si le-a mai murit si idolu... Bas ce Chior! ...:))

crimson.veritas
crimson.veritas  •  01 Aprilie 2015, 21:34

Eu nu am auzit pe nimeni din conducerea Stelei care sa sustina ca Galca este in pericul de a fi dat afara! I-am auzit spunand astia ... pe aia care sustineau ca Steaua si-a schimbat numele, si ca palmaresul e la MApN, ca stelistii se drogheaza si ca Reghe e manelist si ca sotia sa e cap de mop, ca CFR si Urziceni aveau cel mai bun managent din Romania, si ca premierea e mita, iar Becali este infractorul numarul un de la Burebista pana astazi! Deci? ...:))

rangers94
rangers94  •  01 Aprilie 2015, 19:50

Am vazut toata emisiunea . Titlul acestui articol este out of context .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează