FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATII

Război la TV între Mihai Teja şi Daniel Stanciu » "Te pricepi la toate, de ce nu te faci antrenor?" » "Eşti un complexat!"

Stanciu l-a convins pe Negoiță că e mai util lui Dinamo decît Teja
Stanciu l-a convins pe Negoiță că e mai util lui Dinamo decît Teja

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 21:54

Demis de la Dinamo după doar cinci meciuri, Mihai Teja a început un război al declaraţiilor cu Daniel Stanciu prin intermediul televiziunilor.


" Daniel Stanciu ar trebui să-şi ia licenţa de antrenor, că văd că se pricepe la toate. Este şi manager şi antrenor. Ştie şi tactică şi metode de antrenament.

Cît am fost la Dinamo am încercat să-mi fac treaba cît mai bine. Nu ştiu ce s-a întîmplat. Eu şi Daniel Stanciu nu am mai avut aceeaşi viziune şi unul dintre noi trebuia să plece. Evident că eu am fost sacrificat. De fiecare cînd apare la televizor, Stanciu încearcă să se scuze şi să dea vina pe cineva", a spus Mihai Teja la DigiSport.

Imediat, Daniel Stanciu a intrat în direct şi i-a dat replica fostului antrenor al "cîinilor":

"Ar trebui să vorbească mai puţin. Domnul Teja este un complexat. Cît a stat la Dinamo au fost momente bune şi momente mai puţin bune. Dacă ceva nu merge, este normal să apară o schimbare.

Teja este un antrenor de viitor, dar mai are pînă să ajungă un nume mare. Cea mai mare performanţă a lui a fost faptul că eu l-am adus la Dinamo. Teja ştie foarte bine că eu am insistat pentru el".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Aprilie 2015, 00:59
Postat de spivak pe 02 Aprilie 2015, 00:57

Stanciu e Mimi 2. Când iese ăla, intră ăsta.

corect :)

spivak
spivak  •  02 Aprilie 2015, 00:57

Stanciu e Mimi 2. Când iese ăla, intră ăsta.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Aprilie 2015, 00:32

ai mila de catei !

Vezi toate comentariile (70)
Comentează