FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Gigi Becali, atacat dur de un fost antrenor al Stelei: "Pentru mine acest om nu mai există"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 21:27

Fost antrenor la Steaua, Dorinel Munteanu nu a uitat de conflictul cu Gigi Becali, pe care l-a desfiinţat în ultimul interviu acordat. Tehnicianul Astrei spune că nu s-ar mai întoarce niciodată la Steaua. 

“Eu am avut încredere în calitatea omenească a lui Becali. Nu în priceperea lui fotbalistică, pentru că nu are nicio treabă cu fotbalul. Toţi se cred antrenori şi politicieni. Şi agricultori. Toţi sînt specialişti.

Dar am văzut după aceea, după o lună şi jumătate, cum calitatea lui omenească a dispărut pentru totdeauna pentru mine. Nu aş mai putea să mă întorc la Steaua. Dacă nu suport un om, adică dacă nu apreciez calitatea lui de om, nu mai există pentru mine.

Ce mă surprinde cel mai mult e atitudinea multora faţă de Costel. 
El e un antrenor bun, tînăr, şi are nevoie şi el de linişte. Şi e ţinut tot timpul sub presiune”, a spus Dorinel Munteanu la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
darthplagueisthewise
darthplagueisthewise  •  02 Aprilie 2015, 01:05

acest scuipa'n floci dorinel e un 0 barat ca antrenor si ca om. mai bine sa zica cate sute de mii de euro a luat pentru 3 saptamani de "antrenat" steaua, ca nici maurinio nu e platit la ora ca acest mizerabil dorinel

forumeer
forumeer  •  02 Aprilie 2015, 00:06
Postat de maresal30 pe 01 Aprilie 2015, 23:25

acest mafiot sinistru,acest fariseu care este ,,bolnav,, dupa meleoane si spala creierele la prosti cu religia ,va putrezi in iad ,pt ca dumnezeu nu iubeste fariseii.meschinii ,mincinosii si parshivii

Excelent, Maresale. Corect si ce-a zis Dorinel. Sa vanda odata jeeegggul immppuuttit, ne-a parazitat clubul destul.

1745flo
1745flo  •  01 Aprilie 2015, 23:46

dorinele, asa e cand lesinat dupa bani intri in cocina, te mananca porcii! bine ti-a facut ciobanul!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează