FOTBAL  »  Superliga  »  DISCUȚIE

Liga 1 a ajuns subiect de glume penru Patrick Vieira și Sol Campbell » Cum i-a uimit Ionuț Lupescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 20:15

Lupta la titlu din Liga 1 este foarte disputată, spre deosebire de ultimele 2 sezoane, cînd Steaua reușea să pună mîna pe trofeu cu etape bune îaninte de final. ASA Tîrgu Mureș s-a apropiat la doar două puncte, iar steliștii tremură.

Director la Comisia Tehnică a UEFA, Ionuț Lupescu, e încîntat că această luptă s-a încins: "E frumos, nu? Face liga mai atractivă, cu cît ar fi mai multe echipe care să se bată la titlu ar fi atractiv pentru oameni, poate ar veni oamenii în număr mai mare pe stadioane".

Cei 34 de antrenori demiși pînă în acest moment au transformat Liga 1 în subiect de glume între fostul internațional român și Sol Campbell sau Patrick Vieira:

"Foștii fotbaliști de la Galatasaray, Patrick Vieira, Sol Campbell și alții îmi spuneau că parcă în Turcia s-au schimbat, dacă nu mă înșel eu, vreo 22. Și zic - Sînteți copii mici față de România!", a zis acesta conform DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
803082283107869
Gigel Bekali  •  18 Aprilie 2015, 08:52

""Foștii fotbaliști de la Galatasaray" au fost colegi la Galatasaray cu Pele,Maradona, Beckham si Adi Mutu. Vieira nici nu prea a jucat ca era rezerva lui Lupescu.

830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  18 Aprilie 2015, 04:42

Nu inteleg de ce atata galagie, asa o sa ajunga ca Petrolul, adica cu patronul si viiceprimarul Tg Mures la puscarie. Acolo se baga vastul in banul public, plus ca, actuala conducere Liga I si Federatie au obligatie la maimutoiul de la guvern, desi se declara stelist, vrea sa faca o bucurie celor de la Mures. Ca fotbal ASA joaca batraneste ca viteza si foarte dur. Chiar a fost blat, la primul gol Minca s-a facut ca nu vede, ca si Stancioiu la golul lui Tade. ASA vrea si titlu si coronita de golgheter. La golul cu capul al doilea gol, N'Doye se batea de musca in careul ceferist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează