FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Steaua a luat frica! Solicitare specială a campioanei înaintea meciului direct cu Tg. Mureş!

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 15:58

Steaua trebuia să joace cu Universitatea Cluj în etapa a XXVIII-a duminică, însă roș-albaștrii au făcut o solicitare specială la LPF și au obținut schimbarea etapei.

Campioana n-a dorit să mai joace duminică și a ales să o facă sîmbătă, în aceeași zi cu rivala în lupta pentru titlu, ASA Tg. Mureș, pentru a nu-i da posibilitatea acesteia să aibă o zi în plus de odihnă.

Etapa viitoare va fi ultima care se va desfășura înaintea disputei directe dintre Steaua și ASA Tg. Mureș. Astfel, roș-albaștrii n-au vrut să le dea șansa ardelenilor la 26 de ore în plus de odihnă și au făcut o solicitare specială la LPF în care cereau ca jocul dintre "U" Cluj și Steaua să se dispute sîmbătă. Liga a acceptat și campioana va juca la Cluj cînd a solicitat.

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓ Cum a uimit Liga 1 întreaga Europă! 

✓ INTERVIU Veselovsky vrea să se bucure de finala Cupei cu Steaua: "Jucăm de plăcerea fotbalului"

✓ Cele mai tari ponturi din Anglia, în pagina dedicată pariorilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (61)
10205720759612340
Jiji Belciug  •  19 Aprilie 2015, 02:47

Mai astia carora va pasa de sport, poate prea mult, cum vine asta cu "Liga a acceptat și campioana va juca la Cluj cînd a solicitat."? Pai mai ***, daca U nu accepta si chiar postul de tv care transmite meciul la fel nu accepta, liga putea sa se dea si peste cap si tot nu indeplinea visul vostru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  18 Aprilie 2015, 21:56
Postat de khal_37 pe 18 Aprilie 2015, 18:02

FC Steaua Bucuresti a fost cea mai dezavantajata echipa din liga 1 dupa FC Brasov(miticii de la liga si frf au decis ca sa raman doar o singura echipa din Ardeal in liga 1, si aceea nu 100 romaneasca). Cele mai avantajate echipe sunt evident A.S.A carora arbitrii le-au facut cadou in acest retur 15 puncte, FCD care fara ajutorul arbitrilor de casa era lanterna rosie a ligii 1, clona din Craiova si rapid.

Cat de anormal o fi asta ca sa sustina ca Rapidul a fost avantajat de arbitri? =)) Galbeaza nu iarta, asta e clar =))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Aprilie 2015, 19:17

Astia o sa baneze si ”gsp” pana la urma !!!! Au banat prenumele lui becali !!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează