INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VALENCIA 2-0

VIDEO Șah Luis Suarez, mat Lionel Messi! » Valencia a chinuit liderul, dar a plecat învinsă de pe Camp Nou: 0-2

Foarfeca lui Messi nu întîlnește plasa porții, dar argentinianul a marcat pe contraatac // Foto: Reuters
Foarfeca lui Messi nu întîlnește plasa porții, dar argentinianul a marcat pe contraatac // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 21:36

După ce ”Pistolarul” a marcat în secunda 54, Bravo a parat penaltyul bătut de Parejo și a fost salvat apoi de bară. Leo, și el cu o bară din ”directă”, a risipit emoțiile la ultima fază.

Barcelona a trecut de un mare hop în cursa către titlu: 2-0 cu Valencia. Dar "liliecii" au chinuit-o teribil pe Camp Nou, întrecîndu-se în ratări uriașe în prima repriză. Golurile marcate la capetele meciului de Suarez și Messi plus paradele bravului Bravo au făcut diferența și țin Realul în spate.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Trecuseră doar 54 de secunde cînd "Pistolarul", care a speriat miercuri Parisul, îl executase și pe Diego Alves. De 6 ani nu mai loviseră catalanii așa fulgerător în Primera! N-a fost însă o defilare, pentru că Valencia a dominat pînă la pauză.

A irosit ocazia egalării, la penaltyul făcut de Pique și bătut slab de Parejo (10). Paco Alcacer a nimerit apoi bara (34), iar Barca a ajuns în genunchi la pauză. Chiar și așa putea să intre cu 2-0 la cabine dacă Messi nu rata ținta dintr-o poziție ideală.

Noroc că "liliecii" au slăbit ritmul în partea a doua. Leo a înscris la ultima fază, norocos, singur cu Diego Alves, după ce tot el servise și o "directă" magică în transversală. A 50-a sa bară la Barca!

400 de goluriare Messi (cu cel din poarta Valenciei) pentru Barcelona în toate competițiile

18 ani și 7 luniau trecut de cînd Barcelona nu mai înscrisese în primul și ultimul minut în Primera

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cr777
cr777  •  18 Aprilie 2015, 22:55

Pai foarfeca aia nu a intalnit nici mingea :)))))))))) , + ca trebuia sa aratati si ratarea cotocului cu poarta goala din 6 m , *** ce sunteti :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează