FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Un străin a fugit din Liga 1 » Oficialii sînt consternați: "Nu a vorbit cu nimeni de la club!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 21:29

Universitatea Cluj are mari probleme financiare, iar unul dintre fotbaliştii formaţiei ardelene a luat o decizie incredibilă.

Danzell Gravenberch a fugit din România, după ce şi-a predat astăzi după-amiază echipamentul de joc, anunţă numaiu.ro.

Vlad Munteanu, preşedintele Universităţii Cluj, s-a arătat uimit de decizia fotbalistului şi spune că acesta n-a vorbit cu nimeni de la club înainte de a părăsi echipa.

"Gravenberch a plecat de capul lui fără nici un preaviz sau să stea de vorbă cu cineva. De altfel, el a fost singurul, dintre cei întrebaţi în vestiar dacă problema banilor nu le permite să joace sută la sută, care a ridicat mîna. Am constatat că nu mai era la prezenţă de sîmbătă, din cîte am înţeles este şi plecat din ţară.

Nu a vorbit cu nimeni de la club. Nu îmi explic gestul său, ştiu că exista şi un interes din partea unor echipe. Vrem să vorbim cu el înainte, este un copil de 21 de ani. Vom lua nişte măsuri", a declarat Vlad Munteanu pentru stiridesport.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
fibra
fibra  •  19 Aprilie 2015, 08:53

Daca nici in insolventa nu platesti salariul (lucru obligatoriu), inseamna ca mai e un pas pana la faliment.

vladutz13
vladutz13  •  19 Aprilie 2015, 01:20

Poate l-au dat aia afara din apartament pentru ca nu i-ati platit chiria si s-a enervat!!!

rangers94
rangers94  •  18 Aprilie 2015, 23:03
Postat de qwerty007 pe 18 Aprilie 2015, 22:21

Au luat un gol deja !!!

Aha..........

Vezi toate comentariile (13)
Comentează