SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

Luni începe turneul de la Stuttgart! Unde se opreşte Simona Halep?

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 09:55

Simona Halep pleacă azi spre Germania. Ieri, la Stuttgart s-a tras la sorți tabloul primului turneu important pe zgură din acest sezon, care debutează luni.

Opt jucătoare dintre primele zece vor participa la această competiție: Șarapova, Halep, Kvitova, Wozniacki, Ivanovici, Makarova, Radwanska și Suarez Navarro. Eugenie Bouchard s-a retras, deși anunțase că va juca.

Simona  este cap de serie 2 și va juca direct în turul al doilea. Acolo o va aștepta învingătoarea din partida Garbine Muguruza - Barbora Strycova. Halep a pierdut ambele întîlniri disputate în faţa Garbinei Muguruza, la Wuhan şi în Fed Cup.

Dacă va reuşi să treacă de jucătoarea iberică, Simona ar putea s-o întîlnească pe Agnieszka Radwanska în sferturi, poloneza conducînd-o cu 4-3 la meciurile directe. Totuşi, Halep a cîştigat 3 dintre ultimele 4 dueluri cu Radwanska.

Într-o posibilă semifinală la Stuttgart, românca se poate bate cu Wozniacki, Suarez Navarro sau Petkovic, în timp ce Maria Şarapova şi Ana Ivanovici sînt favorite să ajungă în finală de pe partea superioară a tabloului.

Simona Halep a fost eliminată anul trecut încă din turul al doilea, dar în acest an pînă în ce fază a competiţiei va ajunge la Stuttgart? Intră în dezbaterea GSP!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
edy91
edy91  •  20 Aprilie 2015, 03:02
Postat de cainelup pe 19 Aprilie 2015, 12:29

Pentru ce atitudine are fata de echipa de tenis a Romaniei (***), ***. Raman la aceeasi parere *** ***.

Are atitudinea de a juca 18 meciuri in ultimii 3 ani pt nationala Romaniei pe cand Serena are doar 16 toata cariera... Sunteti ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  19 Aprilie 2015, 20:48

cu buburuza are sanse juma-juma. daca va trece in sferturi, cu radwanska are prima sansa pentru ca jocul acesteia se muleaza pe gustul simonei. intr-o eventuala semifinala, as prefera sa o intalneasca pe petkovici, care nu este "fortzoasa" in joc. daca ajunge in finala si o va intalni pe sharapova n-are sanse decat daca rusoaica nu si-a intrat inca in mana.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  19 Aprilie 2015, 20:21
Postat de ovidiu_3003 pe 19 Aprilie 2015, 11:42

Garbine este o jucatoare de care Halep trebuie sa se fereasca ...eu o sfatuiesc sa se accidenteze inainte de meci ...

asa sa ajute Dumnezeu si pe CSU :D))) Haaaa-hahahhaha

Vezi toate comentariile (13)
Comentează