SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE EUROPENE

Performanță uriașă la europenele de la Montpellier » Medalii de aur și argint pentru sportivii noștri

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 16:40

Gimnasta Andreea Munteanu a cîştigat azi medalia de aur în finală la bîrnă, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier. Sportiva noastră urmează să concureze și în finala de la sol. (Rămîi pe GSP.RO pentru a afla rezultatul). 

Andreea Munteanu a obținut 14,366, destul pentru a obține medalia de aur. Medalia de argint a fost obținută de Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300), iar broznul l-a luat Claire Martin (Franţa, 14,200).

Și la băieți am obținut o performanță remarcabilă. Gimnastul Marius Berbecar a cîștigat medalia de argint în finala de la paralele. Acesta a intrat al doilea în finală și a fost notat cu 15,300.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
ramaiana
ramaiana  •  21 Aprilie 2015, 01:22

ramaiana
ramaiana  •  21 Aprilie 2015, 01:21

O medalie de aur e un mare succes care merita felicitarile si admiratia noastra.Bravo Andreea.In contextul acestor europene nu cred ca rezulatele pot fi apreciate ca o ,,performanta uriasa'' si cu putina obiectivitate viitorul nu se prezinta foarte roz.O simpla parere personala dea Domnul sa gresesc.

1427090194272544
Florin Antip  •  19 Aprilie 2015, 21:37

Putin dar buni, adica foarte buni. Fetele si baietii nostri de la gimnastica artistica reusesc sa invinga in cea mai mare competitie europeana, unde intailnesc o concurenta fantastica; probabil ei sunt tratati medical tot la nivelul mult hulitului Nurofen, se pregatesc fara mijloace materiale, strang din dinti si castiga glorie pentru Romania si putin si pentru ei. Inca un Bravo! Hai ai nostri!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează