SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL MASCULIN

Alex Şimicu merge cu Hamburg în Final Four-ul Cupei EHF!

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 21:35

Hamburg s-a calificat duminică în Final Four-ul Cupei EHF la handbal masculin. Echipa lui Alexandru Şimicu, fostul jucător dela Poli Timişoara şi HCM Constanţa, a eliminat în sferturile de finală pe suedezii de la Eskilstuna Guif.

Nordicii cîştigaseră în tur, cu 29-26, dar nemţii s-au impus pe teren propriu cu 27-22. Interul român a marcat de trei ori pentru Hamburg. Şimicu este la al doilea Final Four consecutiv, după ce sezonul trecut a participat cu HCM Constanţa.

Şimicu are 39 de goluri în actualul sezon european pentru Hamburg, în cele 10 partide jucate în Cupa EHF. Pe lîngă Hamburg, la Final Fou-ul Cupei EHF care va avea loc la Berlin, pe 16şi 17 mai, s-au mai calificat Fuchse Berlin (echipa organizatoare), dar şi Gorenje Velenje (Slovenia) şi Skjern Handbold (Danemarca).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează