FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 1-2

Gălăţenii oferă explicaţiile pentru surpriza de pe Arena Naţională: "Mulţi nu ne-au dat şanse"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 22:38

Oţelul a învins Steaua pe Arena Naţională, scor 2-1, după ce Rusescu a ratat un penalty în ultimul minut de joc.

Florin Marin, antrenorul gălăţenilor, a oferit explicaţiile acestei victorii surprinzătoare.

"Am făcut o primă repriză foarte bună, am dat două goluri şi mai puteam înscrie. N-am schimbat sistemul pentru acest meci. L-am folosit pe Cernat un pic mai avansat. Am avut emoţii la penalty, dar a avut neşansă. Florin Cernat a destabilizat apărările tuturor echipelor. Eu sînt mulţumit de echipă pentru că a dat dovadă de ambiţie. Jucătorii mei aveau un blocaj psihic", a spus Florin Marin la Look tv.

Florin Cernat, omul din piciorul căruia a plecat autogolul lui Latovlevici, crede că Steaua va lua campionatul, deşi a pierdut în această seară.

"Sînt bucuros pentru echipă, pentru jucători, pentru colegii mei că sînt foarte mulţi tineri. Doar în meciuri de acest gen îţi poţi arăta valoarea. Mulţi nu ne-au dat nici o şansă, dar azi am avut şi noroc. Sper să avem un moral bun pentru următoarele meciuri. Eram sigur că vor pune presiune pe noi. Tot Steaua va cîştiga campionatul, important e meciul cu ASA", a adăugat şi Cernat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
ovialex23
ovialex23  •  20 Aprilie 2015, 08:36

Oameni buni, toatea astea sunt vrajeli de adormit copiii ! "Meciul" asta s-a mai jucat de citeva ori (Steata-FCV, Vaslui-FCV + Steaua-Vaslui). Daca in etapa urmatoare FCV va bate la Galati (conform regiei), cooperativa infiintata acum 20 de ani, functioneaza din plin.

edy91
edy91  •  20 Aprilie 2015, 03:00
Postat de spivak pe 19 Aprilie 2015, 23:12

ASA bate în meciul direct şi cu asta, basta. ŢSKA a luat două campionate fiindcă n-a mai avut adversari. Acum s-a terminat.

Pai daca Lokomotiv a fost in B si e in insolventa, ce sa-i faci...

rangers94
rangers94  •  19 Aprilie 2015, 23:57

Alarm alarm dive dive dive !!!!!!!!!!! Torpedo loss .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează