SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Atacul Simonei Halep naște o nouă rivalitate » Specialiștii americani sînt convinși: ”Vor fi ca Martina Hingis și Serena Williams”

Eugenie Bouchard, Simona Halep
Eugenie Bouchard, Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 13:15

Simona Halep n-a menajat-o deloc pe Eugenie Bouchard, după ce numărul 7 WTA a refuzat să dea mîna cu Alexandra Dulgheru la tragerea la sorți. Reacția i-a convins pe specialiștii americani că vor avea parte de o nouă rivalitate încinsă în turneul feminin.

”Ține de educația fiecăruia. Eu nu aș fi făcut niciodată așa ceva, dar așa este ea crescută, sau așa este obișnuită și trebuie să-i acceptam atitudinea”, a fost declarația care i-a surprins pe americani. Ben Rothenberg, analistul celor de la New York Times, le-a comparat pe cele două jucătoare cu Martina Hingis și Serena Williams.

2-1pentru Simona Halep este scorul întîlnirilor directe cu Eugenie Bouchard

”Reacția lui Halep la adresa «educației» lui Bouchard evocă o epocă de aur a «loviturilor murdare» din circuitul WTA”, scrie Rothenberg pe contul său de twitter, amintind de rivalitatea dintre Hingis și Williams de la sfîrșitul anilor '90.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
merace
merace  •  20 Aprilie 2015, 19:13

frumusetea e in ochiul privitorului, asa cum uratenia gestului unui sportiv e mai mult in ochii jurnalistului care o comenteaza/inventeaza!...

merace
merace  •  20 Aprilie 2015, 19:12

"Atacul" Simonei Halep e doar o metoda a jurnalistilor de a incita spiritele pntru rating. Simona de fapt a indemnat la toleranta si respect fata de orice jucator.

balauru48
balauru48  •  20 Aprilie 2015, 18:24

este o mare *** sa le comparati pe astea 2 cu Higgins si Williams, care sunt niste mari campioane!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează