SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Ion Țiriac mizează pe Simona Halep: "Ea pune presiune pe Serena Williams"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 14:40

Simona Halep este pe locul trei WTA, iar Ion Țiriac este de părere că românca va face un sezon foarte bun.

 "În circuitul WTA sînt multe jucătoare bune, dar Simona Halep poate face un an foarte bun. În acest moment, ea o atacă pe Serena Williams. Ea pune presiune.

În acest an, Halep a avut un program brutal. Nici un sportiv, în nici un alt sport, nu a avut un asemenea program", a declarat Ion Țiriac potrivit DigiSport.

Simona Halep va juca în această săptămînă la turneul de la Stuttgart și are șansa să urce pe locul doi în clasamentul WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  21 Aprilie 2015, 10:57

D-le Nostru Adamus lasa presiunea in caciucuri ca acolo e mai de folos ,nu ca nu as vrea sa ca Simonica noastra sa ajunga prima ,dar fi mai lancsan parca asa se zice pe limba lui Schiler sa te ogoi.

valiza.epo
valiza.epo  •  21 Aprilie 2015, 08:11

Oh, da! Sunt sigur ca Serena nici sa doarma nu mai poate de grija Simonei! In loc sa doarma umbla noaptea prin cluburi! Din cauza "presiunii", of course...

onduku
onduku  •  21 Aprilie 2015, 01:40

Cine a citit astrele si spunea ca Simona Halep nu va avea un inceput de an perfect, dar in a doua treime si a in treia va fi foarte buna! Asta inseamna ca va disputa semifinale si finale de Mare Slem. Am mare incredere!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează