FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri incendiare făcute de doi lideri ai lui Dinamo: "Am vrut să-i bat! Ei se bucură la înfrîngeri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 23:33

Dinamo trece prin momente foarte dificile, echipa fiind la una dintre cele mai proaste clasări din ultimii 20 de ani.

Cancan a publicat o înregistrare în care Ştefan Bărboianu şi Valentin Lazăr vorbesc cu un suporter al "cîinilor" despre evenimentele uluitoare din vestiarul lui Dinamo după înfrîngerea cu Astra, scor 1-6.

Nervos, Ştefan Bărboianu i-a dezvăluit suporterului că a vrut să-i bată pe unii colegi: "Eu, cel puţin am avut o ieşire şi am vrut să-i bat pe toţi străinii! Bă, nu se poate! I-am auzit la pauza meciului cu Astra pe "X" şi pe "Y" că-i doare spatele, că-i doare aia, se trăgeau de c*r să mai joace. Unii nu îşi dădeau seama ce înseamnă să îmbraci tricoul lui Dinamo".

Bărboianu a continuat seria dezvăluirilor: "Nu am mai spus la nimeni asta, ştiu doar eu cu Vali Lazăr. Sînt jucători care nu joacă pentru echipă şi care se bucură cînd luăm bătaie. Bă, nu e posibil aşa ceva!".

Vali Lazăr nu s-a putut abţine şi a intrat şi el în discuţie: "Vine unu de pe la birouri şi îţi vorbeşte cum îţi vorbeşte, că el îşi face treaba cum trebuie, iar noi nu facem nici 10% din cîte face el. Sînt aici de un an jumătate şi stau şi mă gîndesc că eu măcar alerg, mă zbat, cîteodată îmi iese, cîteodată nu. Şi vine unu care stă în birou, fumează şi miroase a ţigări şi îmi vorbeşte cum îmi vorbeşte".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  25 Aprilie 2015, 16:26

Barboianu trebuie sa ii ia la bataie de pe acum, ca pe Steaua nu are cum sa o bata Dinamo cu echipa asta catastrofala. Elhamed urmeaza sa rada la golul 4, iar Bilinski la golul 6, si vor plange daca Dinamo ia mai putine decat 3 goluri, ca astea sunt minuni. :)))))

andy_2008
andy_2008  •  25 Aprilie 2015, 11:40

Asta i tare,nu stiu ce inseamna sa imbraci tricoul lui Dinamo. Pai dc nu e militia sau Borcea la butoane sunteti nr 1 in campionatul ***,aveti cea mai tare galerie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  25 Aprilie 2015, 11:06
Postat de spivak pe 25 Aprilie 2015, 10:25

Ce înseamnă să îmbraci tricoul lui Динамо? Păi de unde să ştie bieţii străini, că ei nu vorbesc ruseşte?

Ce comentariu bine clădit și argumentat. Davai ceas!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează