FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 1-1

Primul jucător care a anunţat că pleacă dacă CFR nu îşi ia punctele înapoi: "Nu merg în Liga a 2-a"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 23:31

Mario Camora a criticat arbitrajul lui Ovidiu Haţegan din meciul cu Dinamo, terminat la egalitate, scor 0-0. Fundaşul a anunţat că în cazul în care echipa nu îşi ia punctele înapoi, e gata să plece în vară. 

"Am avut două penalty-uri clare. Am jucat foarte bine, formidabil chiar. Mă bucur mult că am făcut un joc bun. Dacă ne dădeau două penalty-uri în prima repriză altul era rezultatul. Meritam cele 3 puncte azi. Noi ne facem treaba în continuare şi sperăm să ne luăm punctele înapoi. E bine pentru noi că am jucat bine azi. E trist că ne-au luat punctele făcute pe teren. Dacă ne dau punctele înapoi rămîn, altfel vreau să plec, nu merg în Liga a 2-a", a zis Mario Camora la LookTV. 

Ciprian Deac a comentat şi el situația: "Am pierdut 2 puncte. Am fost echipa mai bună. Am presat, am jucat în jumătatea lor de teren. Îmi pare rău că nu am cîştigat. N-am avut intenţa de a-l lovi pe Gavrilă. Plăcerea de a juca fotbal ne motivează. Asta se vede în teren. Formăm un grup puternic. Sîntem echipa de pe locul 5. Eu cred că vom primi punctele înapoi". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spivak
spivak  •  25 Aprilie 2015, 11:53

KVSC a pierdut punctele drept pedeapsă că nu şi-a plătit jucătorii. Acum tot jucătorii cer punctele înapoi?? Hotărâţi-vă odată, băieţi!

valassul
valassul  •  25 Aprilie 2015, 00:06

Mario Camora a criticat arbitrajul lui Ovidiu Haţegan din meciul cu Dinamo, terminat la egalitate, scor 0-0....0 barati sunteti voi astia de la gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  25 Aprilie 2015, 00:01

se vede cat iubesc unii echipa la care activeaza, la prima greutate fug toti ca sobolani de pe corabie !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează