FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 1-1

Lui Stoican i s-a strigat din nou demisia! Antrenorul a replicat: "M-am obişnuit cu asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 00:02

Flavius Stoican nu e mulţumit de jocul lui Dinamo din remiza cu CFR, scor 1-1, însă speră ca pe viitor evoluţiile jucătorilor săi să fie din ce în ce mai bune. 

"Am făcut o partidă modestă, n-am fost agresivi deloc, am pierdut multe dueluri, dar per total e un rezultat echitabil. Speram totuşi la altceva după ce am văzut la ultimele antrenamente. Bilinski îşi doreşte să marcheze, vor veni şi momente fericite pentru el" Stoican la finalul jocului, la Look.

...despre faptul că i s-a cerut demisia: "M-am obişnuit să mi se strige demisia de la începutul meciului. Jocul nostru nu merge, suportăm aceste acuze, dar mergem înainte, n-avem ce să facem".

...despre şedinţa cu jucătorii:  "Am avut o discuţie cu ei sper să ne iasă mai multe pe viitor. Le-am zis că a fost doar un meci, capul sus şi să mergem înainte. Moralul ne va creşte dacă vom reuşi să cîştigăm un meci. Mergem să scoatem un rezultat bun la Tîrgu Jiu. Ne va aştepta însă un meci foarte greu dată fiind situaţia în care se află echipa gazdă".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
breitner
breitner  •  26 Aprilie 2015, 08:37

Diferenta dintre un antrenor de fotbal si stoican este ca de la cer la pamant!

maryan_ro83
maryan_ro83  •  25 Aprilie 2015, 16:32

Dinamo vrea sa bata Steaua. Stoican vrea sa bata Steaua. Dinamovistii cred in victoria contra Stelei. :))))))) Nu toate gandurile se implinesc! :)))))))) Batem pe Dinamo si acumulam inca 3 puncte pentru cucerirea unui nou titlu de campioana. In 2079 poate si Dinamo mai termina cu pregateala aceea de Liga Campionilor. :)))))))))

ddd_bv
ddd_bv  •  25 Aprilie 2015, 11:12

Asta e ***....parca e ***: am prins o zi mai slaba insa sper sa prindem una mai buna data viitoare...*** ca altfel nu intelege...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close