FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Mobilizare înainte de meciul cu Steaua! Oficialii lul U Cluj anunță: "Salvarea de la retrogradare ar înseamna cît un titlu"

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 14:03

Vlad Munteanu, 34 de ani, a depășit faza Derby-urilor de România în care a participat ca dinamovist contra Stelei, rămînînd doar cu memoria reușitelor contra roș-albaștrilor.

Administratorul special al clujenilor are alte obiective acum, dar a mărturisit Gazetei Sporturilor că ar savura la fel de mult o victorie mîine ca atunci cînd era pe gazon.

- Domnule Munteanu, este un avantaj sau un dezavantaj că întîlniți Steaua după două eșecuri și o remiză ale adversarului?
- De la început vă spun că vrem maximum posibil din acest meci. Dacă pentru Steaua un egal ar fi sinonim cu eșecul, poate cu catastrofa, pentru noi ar fi bun. Nu mi-e teamă decît de orgoliul și reacția jucătorilor după ultimele insuccese. În ciuda atmosferei proaste, a scenariilor demiterii lui Gâlcă, Steaua rămîne favorită. Și dacă ar avea probleme cu antrenorul, fotbaliștii roș-albaștrilor au cîștigat campionate, au orgoliul lor, nu cred că-și pot permite să piardă două meciuri la rînd. Își vor lua măsuri în acest sens.

- Vă e teamă de arbitraj?
- Se vorbește prea mult de acest aspect. Eu sper în corectitudine. Cum am avut încredere în echidistanța lui Colțescu în meciul cu Pandurii, am încredere că arbitrii vor cîntări cu precizie în meciul nostru, pentru a nu se mai vorbi de un drum al punctelor.

- V-ar bucura o victorie împotriva Stelei, ca fost jucător al "cîinilor", fiindcă ați pune piedică adversarului în lupta pentru titlu?
- Nu mă mai gîndesc la acea postură. Pentru mine, salvarea de la retrogradare ar însemna cît cîștigarea titlului. Vreau "titlul" cu U Cluj, e singura mea dorință acum. Cu Steaua, vreau să jucăm la victorie. Băieții au dat dovadă de caracter și-au înțeles situația clubului, sînt sigur că vor face totul să iasă de pe teren cu capul sus.

"Este un preview al finalei Cupei de pe 31 mai. Evit să dau pronosticuri, nu ar fi profi. N-ar fi rău un punct, s-ar putea să conteze mult la finele campionatului" - Vlad Munteanu, administrator special U Cluj

6 trofee are Vlăduț Munteanu cu Dinamo ca jucător: două campionate, trei Cupe și o Supercupă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1610711385807044
Misu Mihai  •  25 Aprilie 2015, 17:53

Nu as vrea sa comentez desprea u, dar ma uimesc declaratile acestor losers care se amagesc cu astfel de titluri: "sa batem Steaua sau CFR si ne consideram campioni" PENIBILI !

legendavisinie
legendavisinie  •  25 Aprilie 2015, 17:36

Meci egal, fcsb nu poate sa castige. Oricum ros-albastrii vor castiga urmatoarele 2 partide si vor trece pe primul loc.

samertx
samertx  •  25 Aprilie 2015, 15:22

Vlăduț are față de învingător în poza asta. )

Vezi toate comentariile (9)
Comentează