FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII 2-1

Edward Iordănescu acuză LPF după înfrîngerea cu ASA: "Nu mai înţeleg nimic! Sîntem echipa nimănui"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 20:52

Pandurii a pierdut meciul cu ASA Tg. Mureş, 1-2, şi se află în continuare în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Edward Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, a vorbit despre meci şi critică programul din Liga 1.

 "Este frustrant. Am primit gol repede, după o inexactitate a defensivei şi o greşeală a mijlocaşilor. Am revenit pînă la pauză şi am decis ca în a doua parte să jucăm mai compact şi pe contraatac.

Din păcate, a fost o altă greşeală personală şi am primit gol. După aceea tactica s-a schimbat şi a trebuit să ieşim la joc şi ei au avut ocazii.

Eu nu mai înţeleg nimic din cum se programează meciurile în Liga 1. Noi sîntem echipa nimănui. Ultimele echipe împotriva cărora am jucat au avut două sau trei zile libere în plus faţă de noi. Şi etapa viitoare, Dinamo va avea o zi în plus. Noi niciodată nu avem zile în plus faţă de adversari. E greu să te pui pe picioare", a spus Iordănescu la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rozu
rozu  •  26 Aprilie 2015, 12:27

este grea meseria de antrenor, Edy...!

glont
glont  •  26 Aprilie 2015, 12:00

Fiul lui *** se inseala amarnic. Pandurii nu este echipa nimanui ci *** a Stelei, pentru care in meciul cu ASA si-ar fi dat si sufletul din ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bobbytza42
bobbytza42  •  25 Aprilie 2015, 22:05
Postat de bebe21 pe 25 Aprilie 2015, 21:51

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează