FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII 2-1

Liviu Ciobotariu, după victoria cu Pandurii: "Simt că jucătorii vor să facă o performanţă imensă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 21:34

ASA Tg. Mureş continuă formă excelentă din acest retur şi a învins pe Pandurii cu 2-1.

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la ASA, a vorbit despre meci şi despre lupta la titlu.

"Am făcut un joc bun şi am avut multe situaţii de a marca. Păcat că nu am mai înscris şi am stat cu sufletul la gură pînă în final. Vreau să îi felicit pe jucători pentru că au avut atitudine şi dorinţă. Au arătat că ai mentalitate de învingători. 

Ştiam că dacă învingem, vom trece pe primul loc, dar nu am jucat cu presiune. Ne bucurăm de aceste trei puncte. Îi simt pe jucători că vor mai mult, că vor să realizeze o performanţă istorică", a spus Ciobotariu la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
khal_37
khal_37  •  26 Aprilie 2015, 17:17

,,Marele' antrenor ciubotariu, care le antreneaza pe ,,supervedetele'' stancioiu(8 ani de frecat banca la cfr), sepsi, o tanara speranta de 30 de ani, zicu, o alta tana speranta care nu a mai confirmat niciodata, m constantin, o relicva comunista, axinte(te si apuca rasul cand il vezi pe terminatul asta), muresan(mercenarul cel mai odios pe care l-ati cunoscut in viata), bumba :))), si mai sunt cativa mercenari asoldati de frf pentru malaiul din UCL, mercenari care nu si-au luat lefurile de jumatate de an. Asta este a.s.a, un urziceni mai mic si mai neansemnat, un oteleul fara vlaga desi sutinuta frenetic de arbitrii, un comando asoldat ca sa ucida fotbalul in Romania, din nou, si tot cunacordul si complicitatea federatiriei si a ligii...doar ca acum Becali a iesit din puscarie, Steaua nu mai e singura si in curand o sa fie eliberat si MM Stoica in timp ce vor fi inchisi adevaratii infractori, atat cei de la petrolul, *** si petrolul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

macoalex72
macoalex72  •  26 Aprilie 2015, 15:47
Postat de travka pe 26 Aprilie 2015, 00:48

vrem sa stim si noi cine e patronul ASA Mures? cine e investitorul? e privat? sau primaria corupta care e anchetata penal de DNA de la primar-viceprimari + 8 consilieri unguri, FRF - LPF ce zic de asta? faptu ca in dosarul Mita in elicopter s-a dat sentinta definitiva cu executare, nu contesta meritul ASA Mures de a promova cumva???

si in dosarul valiza s-a dat sentinta definitiva ,prin care un privat care zice ca nu e patron , a dat mita prin intermediul unui angajat ,pe nume teia sponte...dar nici aceea echipa,defuncta steaua, nu a fost retrogradata...si cum sa conteste promovarea ASA ? echipa a retrogradat in sezonul cind s-a dat marea mita de 19 000 de dolari,dar se pare ca tu nu stii ,citesti numai franturi de prin ziare ,iei de pe gsp cate un pic de pe prosport si te apuci sa scrii. care e grija ta pt cine e patron la tg mures? sunt banii tai cumva in joc? atunci cetefutegrija? ve -zi de echipa ta care a fost finantata de un infractor ,care a tepuit statul ,si -a imprumutat steaua cu bani,care proveneau tot de la stat

 •  26 Aprilie 2015, 08:28

Si noi vrem sa stim dc nu e retrogradata FCSB dupa cazul valiza...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează