FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-3

Falub acuză arbitrajul după înfrîngerea cu Steaua: "Ei au fost susţinuţi de «publicul» lor azi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 23:05

U Cluj a pierdut meciul cu Steaua, 0-3, iar Adrian Falub, antrenorul clujenilor acuză arbitrajul lui Marius Avram.

"Astăzi am fost fricoşi. Puteam obţinem mai mult. Am avut ocazii, dar la 2-0 jocul s-a rupt. La primul gol a fost o greşeală de marcaj. Nu trebuia să dea Stanciu gol cu capul de lîngă Neag. 

Steaua a fost mai bună, din punct de vedere sportiv, dar nu aveau nevoie de ajutorul pe care l-au primit. S-a dat un penalty după o fază la care înainte nu s-a dat fault. Şi cred că trebuia lovitură de pedeapsă la Mengolo.

Am văzut că Steaua a fost susţinută de «publicul» ei. Era greu să ridicăm capul în acest meci. A venit un arbitru care azi a predat o lecţie de arbitraj.

E greu să ne luăm revanşa  pe Arena Naţională, acolo unde ei au mutat finala Cupei României", a spus Falub la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Aprilie 2015, 23:47

Cu siguranta Deaconu va urma calea deschisa de Constantin si Avram, pentru ceea ce face de vreo trei ani ! Este inadmisibil ce corupte sunt organismele fotbalului romanesc (fara nici o reactie) care in cardasie cu CCA stabilesc ierarhiile de mai multi ani ! Este o rusine ce se intampla in Liga I , unde primeaza banii de la UEFA (doar pentru participare) si banii din drepturile tv de pe primul loc ! Odata trebuie sa se stranga latul !

khal_37
khal_37  •  26 Aprilie 2015, 16:56

O sa ajungeti in liga a 2-a, acolo unde va este locul, macar asa dinamo, a carui satelit sunteti, nu va mai beneficia de cele sase puncte sigure pe care i le faceti cadou in fiecare sezon. Deci dinamo va avea(daca va ramane in liga 1) cu sase puncte mai putin in fiecare editie de campionat. Aseara, rezultatul corect trebuia sa fie 1-12, plus eliminarea lui ciupe si neag. Arbitrii au tras din greu cu voi dar asa e in viata, hotul striga hotul!!!! In ,,B'' cu voi potai rosii.... :)))

cracker
cracker  •  26 Aprilie 2015, 15:12
Postat de Costica Muresan pe 26 Aprilie 2015, 10:04

ce *** dupa meciul cu otelu fostul albitru *** lui *** argasescu a sarit ars ca ca albitru a tinut cu otelarii de asta a fost un preambul la viitoarele meciuri pe care le are *** de acum incolo sa vazut aseara cum un albitru poate face un meci cuvintele nu mai au nici un rost datile camp si cupele de pe acuma hu hu

Costica, te pricepi la sportul cu "albitru/ii" asa ca nu te contrazic dar la sportul cu "arbitru/ii nu te baga la discutii ca nu te pricepi.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează