FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ, MIERCURI, GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

Scapă Steaua de Gabi Mureșan? ”Fac tot ce ține de mine ca să fiu pe teren”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 19:11

Gabi Mureșan a revenit pe teren după trei etape, însă a fost schimbat după numai 19 minute, accidentat după un duel cu Mihai Răduț.

"Mă bucur că nu este nimic rupt, am suferit doar o contuzie foarte puternică. Voi face absolut tot ce ţine de mine să fiu bun de joc la ora partidei cu Steaua. Am început tratamentul încă de sîmbătă seară", a declarat Gabi Mureşan, conform DigiSport.

Preşedintele Narcis Răducan nu este însă la fel de optimist: "Gabi are 50 la sută şanse să fie apt la meciul de miercuri".

La partida tur dintre ASA Tg. Mureș și Steaua, 1-0, Gabi Mureșan l-a lovit cu cotul în figură pe Raul Rusescu, atacantul campioanei alegîndu-se cu un traumatism craniofacial cu fractură de orbită dreaptă şi a avut nevoie de o operaţie extrem de dificilă.

Meciul retur dintre Steaua și ASA Tg. Mureș va avea loc miercuri, de la ora 21:30, pe DigiSport 1, Look TV și GSP.RO. Cele două echipe sînt separate în fruntea ierarhiei de un punct.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
denko
denko  •  27 Aprilie 2015, 10:15

Nu Steaua scapa de Gabi Muresan ci FOTBAL CLUB SPORTIV BUCURESTI,Steaua nu exista pe teren este in sertarul de la Armata.Alo presa nu dezinformati ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nordik
nordik  •  27 Aprilie 2015, 09:35

nu e nevoie de agitatie...s-au apasat deja pe butonase pentru ca fc gazde sa castige :) va puteti astepta la goluri din offsaid, penalty uri acordate din aer pt fc gazde, etc...lectia s-a dat deja arbitrului! vor fura meciul ***, te uiti si nu vezi! :)) normal, tg mures e peste fc gazde si in 9 oameni, dar nu conteaza, poate sa intre astia si cu 15 oameni, tot vor fi furati! ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  27 Aprilie 2015, 07:30

***, si in curand o sa scape de toata echipa ASA mures care a promovat ilegal in Liga 1 cu arbitri corupti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează