FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN

FOTO Telefonul fără fir » Schimbările după dictare nu se poartă doar la Steaua :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 22:32

Cristi Pustai a fost demis de la Rapid, dar şi-a găsit rapid echipă. Tehnicianul s-a întors la Mediaş, însă nu poate fi numit oficial pentru că a antrenat deja două echipe în acest sezon.

După aventurile la ASA Tg. Mureş şi Rapid, "Profesorul" s-a întors acasă. Pustai o conduce pe Gaz Metan din tribună, echipă unde a mai antrenat între 2007 şi 2013. Oficial însă, antrenorul echipei este Ion Balaur.

La partida cu Astra, scor 2-1, Pustai a fost surprins de camerele TV în timp ce vorbea la telefon cu "secundul" Cristi Todea, aflat pe bancă.

Aceeaşi metodă a mai fost folosită în Liga 1 de patroni ca Gigi Becali, Ioan Niculae sau Ioan Niculaie.

"Aşa ceva se poate întîmpla doar în România. Cel care era «principal» e acum «secund» şi cară foile, fostul «secund» e «principal», iar consilierul e de fapt antrenor, deşi nu mai are voie să fie"
Basarab Panduru la DolceSport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2015, 17:06

pustai nu are absolut nici un merit la victorie, nu are nici o functie , nici un interes, material, poate sentimental, insa daca o poate ajuta cu sfatuturi, de ce nu....nui interzice nimeni si nimic acest drept, de voluntar.

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  27 Aprilie 2015, 13:35

Moraru, îți mănâncă câinii din traistă!!! :) ...cacofonie intenționată :)

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  27 Aprilie 2015, 13:34
Postat de rozu pe 26 Aprilie 2015, 23:37

d-aia a castigat mediasu, ca l-a avut pe pustai la telefon! dornic sa ingroape rapidu. raspunsul este la ciubucaru de munteanu si la telefonu pe care el l-a primit! si nu din tribune, ci de la brutarie...

Dezgustat, domnule Pustai. Ești profi, ok, insa un profi cu caracter mic-mic. Chiar nu te puteai abține, daca tot îți da ăla banii pana-n vara? Si, Moraru, tot il plătești pe mercenaru' asta pana la vara, de ce nu l-ai trimis sa reorganizeze centrul de copii?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează