FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA, 29 APRILIE, GSP.RO, DIGI, LOOK

ASA amenință Steaua înainte de meciul direct: "Vrem să luam avantaj în fața lor" » Unde cred mureșenii că sînt superiori

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 15:46

Steaua și ASA sînt despărțite de un punct în fruntea Ligii și se vor întîlni miercuri, 29 aprilie, în meciul care va decide favorita la titlu.

Liviu Ciobotariu, antrenorul mureșenilor, a vorbit despre partida cu Steaua.

"Este un joc important. Va fi destul de greu. De partea noastră este moralul. În acest retur sîntem echipa de pe primul loc, care practică un fotbal bun și un joc spectaculos. Cine va cîștiga meciul, va fi favorită la titlu", a declarat Ciobotariu.

Și Narcis Răducan, președintele celor de la ASA, a comentat duelul cu roș-albaștrii.

"Sîntem pregătiți să ne luptăm pentru campionat. Am ajuns unde ne-am propus. Avem șanse reale cu Steaua și avem forța necesară să cîștigăm campionatul. Veți vedea o echipă puternică miercuri seara.

Vrem să luam un avantaj în fața lor. Steaua este obișnuită cu astfel de meciuri, dar noi avem jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel. Spiritul vestiarului nostru e superior", a spus Răducan potrivit Digi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
domodo
domodo  •  28 Aprilie 2015, 11:17

ASA este superioara stelei la ...ARBITRAJE!!!la cati bani a dat lui BURLEANU au primit arbitraje pe masura!!!numa ca se aud(pe surse FRF)ca BURLEANU va fi priponit cat de curand si ...VA FI SCHIMBAT PANA LA SFARSITUL ANULUI!!!!

1439048489740867
Gigi Bosa  •  27 Aprilie 2015, 22:41

adevarul este ca asa nu are galerie mare si nu aveti cu cine sa va bateti dupa meci huliganilor ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1439048489740867
Gigi Bosa  •  27 Aprilie 2015, 22:39

miticilor stelisti va e frica de aceea sunteti rai ...hai asa .cautati orice sa descreditati o echipa din provincie rusine miticilor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează