FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

FOTO "Cîinii", ironizaţi » Steliştii au sărbătorit victoria cu Dinamo arătînd "noul salut naţional"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 01:14

Dinamo n-a avut nici o șansă în fața Stelei, scor 1-3, iar roș-albaștrii au sărbătorit în vestiar victoria.

Întreaga echipă a campioanei a realizat un selfie de grup, iar Paul Papp, absent în derby, le-a arătat steliştilor "noul salut naţional". 

Şi Chipciu a postat pe Facebook o imagine alături de Prepeliţă cu următorul mesaj: "Zîmbim din nou. Ce bine e! Cel mai bun moment să-ţi revii e o victorie cu Dinamo. Nimic nu se compară. Poate doar titlul. Fanii au fost alături de noi şi sperăm să fie pînă în ultima etapă. Vă mulţumim! Forza Steaua!".

Toate pozele postate de stelişti după victoria cu Dinamo le puteţi vedea în galeria foto.

papp

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  04 Mai 2015, 17:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  04 Mai 2015, 16:59
Postat de Ciprian Ionescu pe 04 Mai 2015, 14:17

Meci decis de nenea Balaj !!! Arlauskis si-a iesit din minti si vroia sa il sugrume pe Nedelcearu...si el le da la amandoi cartonase galbene !!! Nenea Balaj....ala a fost GEST NESPORTIV al lui Arlauskis !! Se pedepseste cu ROSU si multe etape de suspendare !! Al 2 lea penalti este de cascadorii rasului...Se putea da mai bine fault in atac,amandoi jucarori au tinut,numai ca , Cutudean a cazut secerat :)) ... Sper sa va ia ASA TARGU MURES titlul...ca voi a-ti furat destule inainte si dupa 89 !!! Aseara a jucat DINAMO-BALAJ FCSB ..scor 1-3 !!! Nu mai scapam de comunistii astia,care ii manevreaza Diaconu,prieten bun cu Argaseala !! ;)

gest nesportiv a fost al lui nedelceanu care l-a calcat pe arla inainte ca acesta sa riposteze. trebuia rosu pentru nedelceanu insa tu esti prea prost sa intelegi. hai sa iti mai spun inca ceva. uita-te la reluare si vezi regulamentul de fotbal. in careul de 6m portarul nu trebuie nici pacar atins intrucat se considera fault. daca nu se vede ca a fost calcat se vede foarte clar faptul ca nedelceanu se impinge in portar. trebuia sa se dicteze fault la portar si sa nu mai aveti lovitura de colt. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistul1
stelistul1  •  04 Mai 2015, 15:01
Postat de sscorpioss pe 04 Mai 2015, 14:34

Deci..ma bate o echipa de locul doi care sunt considerati "eroi" ce au ajuns de la +13 la -2....iti sta mintea in loc...noroc ca am terminat meciul prapadindu-ma de ras...la penalty-ul al doilea...!!!

erai prapadit dinainte

Vezi toate comentariile (44)
Comentează