FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Scouterii au asistat degeaba la Derby de România: ”Au plecat dezamăgiți” » Pentru ce jucători veniseră

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 21:33

Narcis Răducan, președintele celor de la ASA Tg. Mureș, a dezvăluit că a urmărit derby-ul Dinamo - Steaua 1-3 alături de scouterii unor echipe din Estul Europei, care au plecat însă dezamăgiți de la meci.

”Am urmărit meciul cu mai mulți scouteri din această zonă a Europei. Veniseră după Tănase și Prepeliță și după cineva de la Dinamo. Au plecat dezamăgiți. Se așteptau la altceva de la Derby de România”, a spus Narcis Răducan la DigiSport.

Cristi Tănase a fost cel mai slab jucător al Stelei la meciul de ieri, fiind notat cu 4 în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, în timp ce Andrei Prepeliță a marcat ultimul gol al echipei sale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
sakamoto
sakamoto  •  05 Mai 2015, 09:01

Derby de Romania? De unde? Un BLAT memoriabil, dinamovistii au fost platiti de Becali, cit nu le plateste *** in 5 ani. Ar trebui DNA-ul sa ancheteze aceste furaciuni. Chiar si *** balaj, ar fi indicat sa dea cu subsemnatul. Fotbal Mafiot, urit si neperformant. Totul de vinzare, inclusiv ziaristii care ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  05 Mai 2015, 08:56

Este evident ca jucatorii vizati sunt mari patrioti si nu vor sa paraseasca scumpa noastra patrie! Altfel nu si-ar asunde atat de bine calitatile de dusmanii-impresari din Strainezia!!

danut1971
danut1971  •  05 Mai 2015, 08:52

ce sa faca cu *** dodel si *** prepelita? nici daca-i da gratis nu scapa becali de ei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează