FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ciprian Marica lămurește discuțiile despre posibilul transfer la Steaua: ”E deplasat să spui că m-am pus pe tavă”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 21:45

Ciprian Marica, 29 de ani, atacantul celor de la Konyaspor, a vorbit despre un posibil transfer la Steaua, echipă care l-a dorit în vara anului trecut.

”E deplasat să spui că m-am pus pe tavă celor de la Steaua. E mult spus. Am luat acea poveste ca pe o glumă. Nu am luat în calcul să vin la Steaua sau în țară.

Am preferat să nu vorbesc foarte mult atunci, iar tăcerea mea a fost interpretată greșit. Nici măcar nu a existat o discuție între mine și vreun oficial al Stelei”, a spus Ciprian Marica la emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia, "Tribuna Zero", de la Europa FM.

”Niciodată să nu spui niciodată. E un criteriu în viața mea. Eu pot să spun doar atît: nu vreau să mă mai întorc în România. Asta implică și Steaua”
Ciprian Marica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
reddogsv
reddogsv  •  05 Mai 2015, 08:44

Du-te tare! Ai sa faci si tu la *** o mare branza ca Tamas, Luchin sau Tucudean! Te-ai nascut talent vei muri speranta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1703638043196852
Eroftei Mircea Constantin  •  05 Mai 2015, 08:30

cine-i asta? baiatul ala care *** la gina pistol?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  05 Mai 2015, 08:00

totusi daca vrei sa mai joci in europa doar la Steaua mai poti sa vii sa faci asta, sau la Targu Mures dar anu asta, ca de la anu probabil se desfiinteaza odata cu arestarea primarului, asta daca le da UEFA voie sa joace in competitiile europene ei fiind in dosarul mita pt arbitri incheiat cu sentinta definitiva

Vezi toate comentariile (10)
Comentează