SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat în "optimi" la Madrid » Pe cine vor întîlni

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 21:45

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Masters 1000 de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 4.185.405 euro. 

Mergea şi Bopanna au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 5-7, 7-6 (5), 10-6, după o oră şi 27 de minute, cuplul Marin Draganja/Henri Kontinen (Croaţia/Finlanda).

În optimile de finală, Florin Mergea şi Rohan Bopanna vor întîlni perechea franceză Nicolas Mahut/Edouard Roger-Vasselin, cap de serie numărul 8, care a fost acceptată direct  în această fază a competiţiei.

Pentru calificarea în optimile de finală, Mergea şi Bopanna vor primi un cec în valoare de 16.130 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează