FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Imaginea care a ținut azi prima pagină a Gazetei l-a emoționat pe Marica » Surpriză pentru puștiul dinamovist care a plîns după Derby

Ciprian Marica i-a oferit o minge copilului +4   FOTO
Ciprian Marica i-a oferit o minge copilului

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 20:12

Înfrîngerea lui Dinamo în fața rivalei Steaua, 1-3, a produs o scenă emoționantă la final, chiar pe teren.

În drumul spre vestiare, Bilinski și Bărboianu au dat peste Luca, un puști de 8 ani care plîngea în hohote după ce echipa sa favorită a pierdut derby-ul cu Steaua. În ediția digitală puteți citi povestea puștiului care nu știa ce e fotbalul cînd Dinamo bătea Steaua ultima dată, în aprilie 2011! 

Imaginea și povestea care au ținut azi prima pagină a Gazetei Sporturilor l-au emoționat și pe Ciprian Marica, care a vrut să-l cunoască pe acest copil, pentru a-i aduce o bucurie după dezamăgirea trăită duminică seara. 

"Îl cheamă Luca, săptămîna viitoare va împlini 9 ani și își dorește de ziua lui sa bată Steaua, pe care o va întîlni atunci, la aniversare. Își petrece amiezile pe aceleași terenuri pe care am făcut și eu primii pași în fotbal, în Parcul Sportiv Dinamo.

M-a emoționat foarte tare cînd l-am văzut plîngînd după Dinamo - Steaua și am vrut să-l cunosc, să-i șterg lacrimile cu un zîmbet! Baftă multă în carieră, Luca, sper sa faci în meseria pași mai mari decît mine, sa ma intreci!

Din lacrimile și din zîmbetul tău, izvorîte din pasiunea pentru fotbal și din dorința mare de victorie, se naște certitudinea că sportul nu va muri niciodată", a scris Marica pe Facebook.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
mgmhunter
mgmhunter  •  06 Mai 2015, 14:44
Postat de alex_vieri32 pe 06 Mai 2015, 11:09

Plange dinamo, plange dinamo, plange...ati ajuns sa faceti copiii sa planga....ca voi aveti o obsesie...sa bateti Steaua! Obsesia voastra ar trebui sa fie castigarea campionatului si accederea in Liga, d-asta nu bateti Steaua de cand lumea...catelusilor!

*** de rezultate vedeti-va de ale voastre!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mgmhunter
mgmhunter  •  06 Mai 2015, 14:43

pana acum cand plangea *** cum era??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153816418754046
Eva Sinai  •  06 Mai 2015, 12:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează