FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Șumudică nu va rămîne la Astra » Tehnicianul și-a anunțat viitoarea destinație: "E mai bine pentru mine"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 20:33

 Marius Șumudică a venit la Astra în urmă cu două etape și acum a anunțat că nu-și va mai continua munca la formația giurgiuveană, el avînd deja oferte.

"Nu cred că voi rămîne la Astra. Am venit doar pentru o lună și sînt foarte aproape să plec în Golf. Îmi doresc foarte mult să plec în străinătate. Acolo, un an de zile am simțit că sînt respectat. Nu este o ofertă de dat la o parte. Există șanse mari ca la sfîrșitul săptămînii să semnez. Asta simt în momentul de față, e mai bine pentru mine, pentru familia mea.

A fost un an obositor și m-a durut foarte mult ceea ce mi s-a întîmplat la Chiajna, fiindcă a fost o formație formată de mine de la A la Z, pe un buget destul de mic și nu mă așteptam să fiu îndepărtat după un rezultat de egalitate, în condițile în care în ultimele 18 meciuri am pierdut doar două", a spus Şumudică pentru Look tv. 

În cele două meciuri pe care le-a condus la cîrma Astrei, Șumudică a obținut două victorii, cu Petrolul 2-1 și cu Ceahlăul 3-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1086869841329545
Razvan Banciu  •  06 Mai 2015, 12:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rozu
rozu  •  06 Mai 2015, 10:34

o decizie normala. doua salarii in golf, pentru ca mai mult nu rezista prin rezultate oriunde s-ar duce acolo, fac cat un contract pe 1 an in liga. si sumudica stie asta. dupa care se intoarce la romanica ca mare antrenor, salvator de primari si afaceristi onerosi, ca sa mai manance si pe aici un covrig si sa sparga o samanta prin tribune...

gametable08
gametable08  •  06 Mai 2015, 00:52
Postat de reddog pe 05 Mai 2015, 22:16

Sunteti pe cale sa va va faceti de cacao dupa ce ati avut 14 puncte avans si toata STANA veche sau noua nu concepea sa pierdeti TRIPLA!!!! Si ce sa vezi dintr-o data pt asta sunt de vina un dinamovist si un rapidist!!! ***!

***,locul 2 e un loc onorabil..ne faceam d *** daca ne aflam pe 6 .7.8 ..ne faceam de *** daca luam scoruri de tenis cum ati luat voi de la Astra si cel mai rau ne faceam d *** daca ne batea dinamo bucuresti,*** a Bucurestiului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează