FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revenire de senzaţie la Steaua » El e antrenorul care trebuie să readucă galeriile la stadion

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 17:43

Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Costel Gâlcă, tehnician care nu va mai continua pe banca Stelei și din vară. Patronul campioanei îl dorea iniţial înapoi pe Laurenţiu Reghecampf, însă s-a reorientat spre Mirel Rădoi.

Becali ţine cont de sfaturile lui Sorin Paraschiv. Fostul căpitan din Ghencea i-a propus pe banca Stelei pe Mirel Rădoi şi Nicolae Dică, foştii săi colegi, alături de care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA în 2006. (Detalii)

Conform DigiSport, Mirel Rădoi, 34 de ani, ar urma să fie antrenor principal, iar Nicolae Dică, "secundul" lui Gâlcă, ar urma să fie mîna lui dreapta. Acesta ar fi tentat de o revenire în Ghencea, dacă nu îşi va găsi un nou angajament în zona Golfului, contractul său cu Al Arabi urmînd să se termine în această vară.

Prin aducerea lui Rădoi, Gigi Becali şi-ar dori să rezolve şi conflictul cu galeriile, aflate în protest după pierderea mărcii.

Rădoi a evoluat în tricoul Stelei între 2000 şi 2008, perioadă în care a cîştigat trei campioante şi două Supercupe. Transferat la dorinţa lui Victor Piţurcă de la Extensiv Craiova pentru 110.000 de euro, fundaşul a ajuns căpitanul "roş-albaştrilor" şi unul dintre simbolurile istoriei recente a grupării. În 2008, acesta a ajuns la Al Hilal în schimbul a 5 milioane de euro. A mai evoluat la Al Ain, Al Ahli şi Al Arabi, cîştigînd nouă trofee în Golf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (100)
alex_1973
alex_1973  •  24 Mai 2015, 09:33
Postat de juliusmad pe 22 Mai 2015, 23:14

o sa ai o mare dezamagire cu echipa aia. nu o sa se faca. Steaua o sa-si recupereze sigla. peluzele nord si sud au zis ca nu ii intereseaza o echipa noua. ASTA ESTE STEAUA !!!!!

Cea mai mare dezamagire a mea este puscariasul.Daca o sa se faca sau nu o sa decida timpul.Probabil cand o sa vada ca lucrurile se misca in acea directie oierul in aroganta lui o sa faca ce face de obicei o aroganta sa cumpere sigla.

alex_1973
alex_1973  •  24 Mai 2015, 09:29
Postat de Andreica Gogu pe 24 Mai 2015, 09:02

MI-AS DORI CA SOLUTIA MIREL RADOI SA FIE UNA VIABILA , DAR MI-E TEAMA DE UN FIASCO, ASA CUM S-A INTAMPLAT SI CU HAGI, CEEA CE AR INSEMNA DISTRUGREREA SAU INTARZIEREA UNUI TALENT POTENTIAL SI IN ANTRENORAT.

Ce solutie sa fie cu RADOI?Poate solutie de curatat ***.Nu vedeti ca asta pune antrenorii fara experienta care sa ii manipuleze dupa dorinte?Ce antrenor cu performante a venit la STEAUA?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

827246700645768
Andreica Gogu  •  24 Mai 2015, 09:02

MI-AS DORI CA SOLUTIA MIREL RADOI SA FIE UNA VIABILA , DAR MI-E TEAMA DE UN FIASCO, ASA CUM S-A INTAMPLAT SI CU HAGI, CEEA CE AR INSEMNA DISTRUGREREA SAU INTARZIEREA UNUI TALENT POTENTIAL SI IN ANTRENORAT.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează