FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 0-3

Elhamed îi cere lui Negoiţă să-l păstreze: "Iubesc Dinamo, iubesc fanii, dar clubul trebuie să rezolve transferul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 23:04

Hatem Abd Elhamed, mijlocaşul împrumutat de Dinamo de la Ashdod, i-a anunţat pe oficiali după meciul cu Petrolul, 3-0, că îşi doreşte să rămînă în "Ştefan cel Mare".

”Mă simt foarte bine aici. Iubesc Dinamo, iubesc fanii, dar nu depinde de mine dacă rămîn aici. Dinamo trebuie să rezolve acest aspect”, a spus Hatem Abd Elhamed la DigiSport.

”Nu ne-a afectat faptul că domnul Rednic a stat în tribună. El și-a făcut treaba 7 zile la antrenamente, restul a depins de noi”
Elhamed despre absența de pe bancă a lui Rednic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
zecs93
zecs93  •  24 Mai 2015, 13:10

din pacate elhamed, negoita e un zgarcit de prim rang si nu va da 1 milion pe tine, adica la mintea lui de ce sa dea 1 milion pe tine ( un jucator de valoare) daca la vara vin niste loturi gratis de la otelul,ceahlaul, deci se va face o selectie numeroasa !!!

fangigi
fangigi  •  23 Mai 2015, 23:34

In tara orbilor, chiorul e imparat! Asta e treaba cu Elhamed asta!

fangigi
fangigi  •  23 Mai 2015, 23:33
Postat de khal_37 pe 23 Mai 2015, 14:23

Elhamed conform transfermarket face cam 500000 de euro. Nu vad de ce nu ar veni la Steaua. E tanar, are jocuri in picioare in liga 1, se vede ca are o pregatire fizica foarte buna. Un perfect inlocuitor pentru Prepelita. Negoita nu poate sa-l cumpere, chiar si daca ar avea, niciodata nu va plati o suma asa mare. In plus la Steaua ar avea posibilitatea sa joace in Europa, sa-i creasca valoarea, sa castige un salar decent de minim 10000 de euro pe luna pentru inceput, si de ce nu, peste cativa ani sa plece afara pe 5-6 milioane de euro si sa castige bani seriosi. Asa, ramanand la fcdb, 100% se plafoneaza, doi ani nu-l va urmari nimeni din Europa iar salariul este unul de mizerie. Pacat, este un jucator de perspectiva.

Il vrei la wc sb?:)))esti o *** penibila!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează