FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 0-3

Dinamo e pe locul doi pentru Gicu Grozav: ”Aș vrea să rămîn la Terek Groznîi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 23:15

Gicu Grozav ia în calcul rămînerea la Dinamo numai în cazul în care Terek Groznîi, echipa de la care este împrumutat, nu îi garantează că se va bate pentru un loc în primul ”11”.

"Trebuie să rezolv problema cu cei din Rusia. Nu știu ce va fi din vară încolo. Mai am 2 ani de contract cu ei, voi vedea după vacanță. Sînt suparat că n-am reușit ce ne-am propus la începutul returului.

Aș vrea să rămîn la Terek dacă mi s-ar da șansa să joc și să revin în țară dacă nu se va întîmpla asta. Rămîne de văzut ce spun cei din Rusia", a spus Gicu Grozav la DigiSport.

Atacantul a vorbit şi despre victoria cu Petrolul, scor 3-0, fosta sa echipă: "Era un meci important. Mă bucur că am marcat însă mă bucură și mai mult faptul că lumea a venit la stadion în ultimele meciuri nu prea venise, am urmărit. Nu a venit peluza totuși, e altfel fără cei de acolo. Petrolul nu moare, e o echipă de tradiție. Poate vor pleca jucători, dar vor veni alții și va reveni în primele 3 unde îi e locul".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  24 Mai 2015, 13:05

nu se merita banii pe grozav, mai bine milionu pe care sar putea sa il dai lui grozav, mai bine il dai pentru elhamed si bunoza ( ambii costa doar 1 milion) deci hai mah negoita, fa si tu un efort financiar si pastreaza-i !!!

botizann
botizann  •  23 Mai 2015, 08:43

Un minus e zona aia plina de conflicts , un plus e campionatul Rusiei , cu 3 clase peste liga 1

lssah_ss
lssah_ss  •  23 Mai 2015, 02:35

ce sa faca la dinamo sa ajunga un ***n ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează