FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 0-3

Nemulţumire în vestiarul lui Dinamo: "Am cîştigat cu 3-0, dar sîntem departe de ce vrem"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 23:29

Dinu Gheorghe, directorul general al lui Dinamo, nu a fost deloc impresionat de succesul echipei sale cu Petrolul, scor 3-0.

"Am cîștigat 3-0, dar jocul a avut de suferit. Sîntem departe de ce vrem să facem. E un start bun, am profitat de două erori ale Petrolului. Nu e însă ce ne dorim de la Dinamo. Rednic e enervant, vorbește mult, sper să stea pe bancă de acum încolo", a spus Dinu Gheorghe.

”Nea Mircea a pregătit bine meciul, știa jucătorii, echipa, a fost un avantaj azi. E prea puțin pentru Dinamo locul 7, e clar că nu ăsta e locul lui Dinamo. Dinamo trebuie să fie sus. Sper că Mircea Rednic s-a convins de mine, de valoarea mea. Ne dorim să ieșim din insolvență și să jucăm în Europa. Important e să cîștigăm, să avem victorii după victorii”
Bogdan Gavrilă, mijlocaș Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
lssah_ss
lssah_ss  •  23 Mai 2015, 02:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  23 Mai 2015, 01:14
Postat de unico_biancorossi pe 22 Mai 2015, 23:55

foarte buna declaratie, corecta si normala. dinamo trebuie sa joace altceva, nu la mica ciupeala. dinamo e dinamo ! ma rog.. trebuie sa redevina, pentru ca de cativa ani e o echipa modesta.

Corecta observatia.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Mai 2015, 23:55

foarte buna declaratie, corecta si normala. dinamo trebuie sa joace altceva, nu la mica ciupeala. dinamo e dinamo ! ma rog.. trebuie sa redevina, pentru ca de cativa ani e o echipa modesta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează