FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 0-3

Mircea Rednic după victoria cu Petrolul: "Sper că s-au convins acum că am făcut minuni cu lotul de acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 23:39

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre succescul echipei sale cu Petrolul, scor 3-0.

"Îmi pare rău pentru toată lumea de aici. Sînt mulțumit de rezultat, nu de joc. Am stat în tribună, nu pentru că am promis, ci pentru că mi s-a părut normal. Sper că acum cei de la Petrolul înțeleg că eu am făcut minuni cu lotul pe care îl aveam", a spus Mircea Rednic.

Tehnicianul a confirmat că Dinamo se va despărţi de mijlocaşul Valentin Lazăr: "Lazăr n-a fost scos din lot, a fost accidentat. El ar vrea să plece în altă parte, n-avem nimic împotrivă. Nu ținem pe nimeni cu forța". Vorbele sale au fost confirmate şi de directorul general Dinu Gheorghe: "Lazăr este transferabil. A spus că vrea să schimbe atmosfera".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
zecs93
zecs93  •  24 Mai 2015, 13:02

insfarsit, la rednic nu mai merg smiorcaierile, ori joci si iti dai viata pentru DINAMO, ori daca nu, du-te tata la alte echipe ca sunt cu caruta !!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Mai 2015, 08:58

...da ...ai facut ...minuni...

benise
benise  •  23 Mai 2015, 08:46

Prea strâmb în declaratii!Ce minuni ai făcut ***? 6 înfrângeri consecutive?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează