INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA SEXY

VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo a înlocuit-o pe Irina Shayk cu o bombă sexy! Italianca are o listă lungă de fotbaliști cuceriți

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 10:19

Gazzetta dello Sport a anunțat în exclusivitate cine este noua iubită a lui Cristiano Ronaldo. Este vorba despre modelul italian Alessia Tedeschi.

Starul lui Real Madrid se înscrie pe o listă lungă de cuceriri a lui Tedeschi. Aceasta a mai fost cu Marco Borriello, Blerim Dzemaili, Marco Verratti, Christian Vieri, dar și cu fii lui Silvio Berlusconi și Marcelo Lippi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dudulici
dudulici  •  24 Mai 2015, 07:16

Voi astia de la gsp sunteti tare pusi la curent cu toate amantele si preturile jucatorilor,antrenorilor si chiar suporterilor.Ba,si mai mult,sunteti atat de ocupati cu aceste indeletniciri,incat uitati sa mai dati si stiri efectiv sportive!Dar cel mai tare stati la gramatica!!!! "Fiii" ziarist de doi bani,caci e articulat cuvantul in fraza ce cu mare truda ai scremut-o!Rusine!

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  24 Mai 2015, 00:54

corigent la romana, scriitor la gsp: "dar și cu FII lui Silvio Berlusconi"... ia FII tu baiet bun si pune mana pe manualul de romana putin, dom'le ziarist!

andrei.33
andrei.33  •  23 Mai 2015, 11:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează