INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Primul transfer al celor de la Real Madrid? Agentul argentinianului confirmă: "Luni voi fi la Madrid"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 10:26

Real Madrid a început deja să pregătească transferurile penru noul sezon, după ce în acest an competiţional nu a cîştigat nici un trofeu.

Unul dintre primele transferuri pe care  Real Madrid le poate face este atacantul lui Inter, Mauro Icardi.

24
de goluri are Icardi în acest sezon, în 46 de meciuri

Gazzetta dello Sport anunţă că vîrful argentinian poartă negocieri cu cei de la Inter pentru prelungirea contractului scadent în 2018, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

25.000.000 €este cota lui Icardi

Impresarul şi soţia lui Icardi, Wanda Nara, a răspuns pe contul său de Twitter unor informaţii apărute în presa spaniolă.

 "Dacă totul este făcut?  Orice este posibil. Luni voi fi la Madrid", a scris aceasta pe Twitter, ulterior ştergînd mesajul.

Impresarul fotbalistului de 22 de ani a răspuns apoi unei informaţii apărute în cotidianul Sport, potrivit căreia singura opţiune a lui Icardi este prelungirea acordului cu Inter.

"Vă înşelaţi. De unde aveţi această informaţie? Luni voi fi la Madrid", a adăugat Wanda.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
milan89
milan89  •  23 Mai 2015, 11:21

se tranfera pe naiba. e doar presiune pe conducerea interului pt a obtine salariul dorit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează