FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De sus a văzut greşeli pe care le-a criticat la victorie » Rednic îşi explică decizia ciudată de la meciul cu Petrolul

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2015 16:37

Autoexilul de pe "Ilie Oană", cu Petrolul (3-0), i-a prins bine lui Rednic. A spus-o chiar el, după victorie: "Am văzut mai bine de sus nişte lucruri care nu se văd de pe bancă.

Mi se părea normal să nu stau pe bancă, întrucît aşa ne-a fost vorba cînd am plecat de la Ploieşti. Oricum, rămîn la părerea că am făcut minuni cu echipa Petrolului pe care am avut-o la dispoziţie".

Antrenorul a revenit la o idee mai veche a sa, de a motiva jucătorii pentru viitor, criticînd evoluţia echipei după un succes! "M-a mulţumit rezultatul, dar nu şi jocul. Este multă întîmplare în evoluţia noastră. Au fost goluri frumoase, însă se fac prea multe greşeli. De aceea mă deranjează şi mai mult că am pierdut două puncte cu Gaz Metan, acasă. Mi-e ruşine că  Dinamo este unde e acum".

"Grozav să-şi rezolve la Terek!"

O altă situaţie complicată: Gicu Grozav. Fotbalistul a declarat după meciul de la Ploieşti, unde a fost aplaudat de spectatorii care i-au apreciat perioada petrecută la Petrolul: "Mai am doi ani de contract la Groznîi, aş vrea să mă întorc să joc în Rusia, dacă mi se vor da şanse. Dacă vor să mă împrumute, prefer să revin în România". Dar Mircea Rednic a spus: "Eu am acceptat să rămînă Gicu, dar el trebuie să-şi rezolve singur situaţia cu cei de la Terek. Dinamo nu se mai implică. Dacă el reuşeşte să se elibereze de Terek, atunci va rămîne cu mare drag aici, fiindcă el poate oferi mai mult decît a arătat în primăvară".

ALTE ȘTIRI

  • Planuri mari pentru ediţia 2015/'16 ale lui Rednic: "Mi-am propus titlul, Cupa României şi a Ligii, dar pentru asta ne trebuie un lot competitiv. Am vorbit cu şefii, să vedem şi care va fi situaţia pe 27 mai, dacă ieşim din insolvenţă. Am discutat de cîţiva jucători".
  • Bunoza, atît de apreciat în Ştefan cel Mare, se pregăteşte de plecare. "Am înţeles că se va întoarce la Pescara, la echipa de care aparţine", a precizat Rednic.
  • Duelul la titlu dintre ASA şi Steaua îl lasă rece pe antrenorul dinamovist, "Puriul" fiind amuzat de întrebare: "Cred că cel mai bine v-ar putea răspunde Şumudică la această chestiune". Între cei doi tehnicieni au existat mai multe replici în ultimele săptămîni.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
vasy86le
vasy86le  •  25 Mai 2015, 07:13
Postat de sa.ne.plangem.de.romania pe 24 Mai 2015, 18:21

Si-au mai propus dinamovistii si sa participe in Champions League, acum vor titlul si cele 2 cupe. :)))))

Dinamo a avut si ghinion la tragerile la sorti, dar a fost si furata de borcea si compania, in 2007 Dinamo a avut o sansa uriasa de a se califica in UCL,pacat ca *** a vandut meciul celor de la Lazio.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  25 Mai 2015, 07:10
Postat de andyandrei2015 pe 24 Mai 2015, 20:17

rapid si dinamo ***i,multumim pt retrogradare si desfiintarea rapidului tuturor,un fotbal mai curat va fi

De ce uiti sa pui si steaua pe lista? ok, dinamo si rapid trebuie desfiintate pentru trecutul lor, dar de ce nu si steaua? voi aveti un trecut mai rusinos ca Dinamo si Rapid.

zecs93
zecs93  •  24 Mai 2015, 22:06
Postat de lssah_ss pe 24 Mai 2015, 17:18

nu intereseaza pe nimeni de o echipa insolventa precum dinamo

atunci de ce comentezi aici pastarnacule ???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează