FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

INCREDIBIL! După Reghe, şi Dan Petrescu a făcut presiuni ca Gâlcă să fie dat afară: "M-au înnebunit cu mesajele"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 20:51

Nu doar Laurențiu Reghecampf a încercat să îl dea afară pe Costel Gâlcă de la Steaua. Gigi Becali a dezvăluit astăzi că și Dan Petrescu i-a ”vînat” postul de tehnician în acest final de campionat.

"Vă spun că multă lume mi-a spus să îl dau afară pe Gâlcă. Am primit mii de mesaje. I-am zis şi lui Costel: «Chiar dacă pierd campionatul, chiar dacă nu mai sînt în fotbal, eu nu distrug destine, eu nu distrug oameni».

Sînt convins că băiatul ăsta va cîștiga titlul și va merge la altă echipă cu un nume. I-am spus și lui Gâlcă: «Costele, şi dacă îl aduc pe Mourinho, eu tot nu iau campionatul pentru că nu aș fi drept»", a spus Gigi Becali la DigiSport.

"Mara şi Petrescu l-au înnebunit pe Luţu cu mesaje"

Patronul Stelei a dezvăluit apoi că Reghe nu a fost singurul antrenor care s-a autopropus în locul lui Gâlcă.

"Mara i-a dat mesaje lui Luțu că vrea să vină Dan Petrescu gratis pînă în vară. O lună de zile nici n-am vrut să vorbesc cu Dan Petrescu. Luțu îmi tot zicea că îl înnebunește Mara cu mesaje. El şi cu Bilaşco l-au bombardat cu mesaje. Pînă la urmă l-am sunat: «Dane, tu ce vrei? Știi că nu ne putem înțelege. În primul rînd tu vrei mulți bani»

El voia să vină, cîștiga trofeul şi apoi negocia de pe poziție de forță. Cerea bani mulţi şi după îmi săreau suporterii în cap că de ce nu îl țin pe Dan Petrescu la Steaua", a adăugat Gigi Becali.

Discuţiile au fost confirmate de Bogdan Mara, care a recunoscut că i-a trimis mesaje lui Luţu şi că Dan Petrescu s-a oferit să vină gratis la Steaua în locul lui Gâlcă, dar numai pînă în vară.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  26 Mai 2015, 15:32

norocul *** este ca, pana la urma, asa si-a dat singura la gioale sau, ma rog, a fost incurcata de astra. altfel, nu ar mai fii dormit 1000 de nopti dupa pierderea titlului, cu acest galca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faxx
faxx  •  26 Mai 2015, 13:01
Postat de catalin_cj pe 26 Mai 2015, 09:14

Pana in acest moment Galca a fost cel mai echilibrat antrenor roman care a fost la Steaua.

e din alta lume ... s-a compromis mergand la fcsb 2003 club plin de puscariasi

catalin_cj
catalin_cj  •  26 Mai 2015, 09:14

Pana in acest moment Galca a fost cel mai echilibrat antrenor roman care a fost la Steaua.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează