FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA 3-1 / STEAUA - BOTOȘANI 2-0

Steaua a început oficial campania de achiziţii » Primul jucător ofertat de "roş-albaştri"!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 21:17

Gigi Becali a anunţat că i-a propus lui Alexandru Bourceanu să rămînă încă un an sub formă de împrumut la Steaua, după ce mijlocaşul a fost eliminat la meciul cu FC Botoşani, 2-0, la numai 5 minute de la intrarea pe teren.

"L-am sunat pe Bourceanu după ce am văzut declaraţiile lui. Am rămas impresionat cînd l-am văzut cu lacrimi în ochi şi ştiu că îl afectează ce se spune despre el. A intrat prea determinat în meci, a recunoscut şi el că a greşit.

I-am spus: «Alex, stai liniştit! Uite, chiar acum o să fac o ofertă ca tu să mai rămîi un an împrumut la Steaua». Mi-a mulţumit, dar a zis că mai vedem ce se întîmplă", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Bourceanu a plecat la începutul lui 2014 la Trabzonspor pentru 1,3 milioane milioane de euro, însă a revenit sub formă de împrumut la Steaua în toamnă, după ce a suferit o accidentare gravă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
bogdany79
bogdany79  •  26 Mai 2015, 10:49

Toate discutiile despre transferuri sunt utopice. Sunt legate strict de castigarea campionatului si apoi de accederea in grupele CL. Fara acei bani nu vom face transferuri! Totul e vrajeala! Fara jucatori nu avem nici o sansa de calificare!

zidane92
zidane92  •  26 Mai 2015, 08:51
Postat de bakunin pe 25 Mai 2015, 22:15

*** care visezi ca esti zidane in timp ce ***, fii amabil si spune-mi de ce te *** grija parcursului nostru european? voi de cind nu v-ati mai calificat in vreo cupa, ***? ce-ati facut in ultimii 25 de ani in cupele europene, ***?

Eu nu am nicio problema ,am zis adevarul cu transferuri d-astea iesiti din primul tur asta daca nu face prunea vreo minune joi,0,1% sanse totusi! DACA VENEA ALBIN ERA UN TRANSFER,ASA CU BOURCEANU E O GLUMA PROASTA MAI ALES DACA TELECOMANDA LUI E TOT LA GHERMANESTI!

benaflek
benaflek  •  26 Mai 2015, 08:48

victimizarea tine tot timpul.nu conteaza ca bourceanu a intrat chitit pe galca sa l sape pentru umilinta de a l tine pe banca.el i a calcat in picioare pe coechipierii lui in momentele de nebunie cand a decis sa ia 2 galbene chiar vazand ca joaca in 10 el si a dus planul la indeplinire. sincer paznicul de la intrare ar trebui sa nu i dea voie sa intre sa si ia prosopul din vestiar.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează