SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

S-a stabilit programul zilei de mîine de la Roland Garros! Cînd va juca Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 16:53

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Roland Garros și va evolua mîine împotriva croatei Mirjana Lucic-Baroni.

Meciul dintre cele două se va disputa miercuri, pe arena Suzanne - Langlen. Cel mai probabil, partida va începe în jurul orei 16:00.

Meciul va fi al treilea al zilei, după duelurile Samantha Stosur - Amandine Hesse și Marcel Granollers - Roger Federer.

Partida va fi televizată pe Eurosport și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

ZI PLINĂ PENTRU ROMÂNI

Pe lîngă Simona Halep, și Alexandra Dulgheru va juca mîine, în proba de simplu.

Dulgheru va evolua împotriva franțuzoaicei Alize Cornet. Meciul dintre cele două va fi al doilea pe terenul 1 și va începe în jurul orei 14:00.

În proba de dublu vor juca și Irina Begu și Monica Niculescu. Begu va juca alături de Lara Arruabarrena împotriva cuplului format din Manon Arcangioli și Chloe Paquet, în jurul orei 15:00.

Niculescu va juca și ea la dublu, altături de Arantxa Parra Santonja. Cele două le vor înfrunta pe Timea Bacsinszky și Chia-Jung Chuang, în jurul orei 13:30.

Horia Tecău va juca mîine două meciuri. Prima partidă va fi în jurul orei 13:30 în proba de dublu masculin. Împreună cu Jean-Julien Rojer, românul va evolua împotriva perechii Rameez Junaid -
Adil Shamasdin.

Tecău va evolua și la dublu mixt, alături de Katarina Srebotnik și va juca împotriva cuplului Stephanie Foretz - Edouard Roger-Vasselin în jurul orei 16:00.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
1604654263109853
Ionut Mantog  •  27 Mai 2015, 01:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oops
oops  •  26 Mai 2015, 22:39
Postat de baba_yaga pe 26 Mai 2015, 17:59

Așa e, și eu m-am mirat de felul în care ține gura deschisă (de un "anumit" diametru). Zici că...

eu zic ca ... daca te mai miri mult si mai ales in grup, o sa ramaneti cu totii in aceasta minunata ipostaza pe care o savurati in mod deosebit ! ce tie nu-ti place, altuia nu-i face ! de ce nu o admirati pe Mathishka daca tot sunteti cunoscatori din cei mai priceputi ? o mica corectura : sunt convins ca intelegeti ce efort se face pentru a returna mingea la tenis, deci crisparea este involuntara - la fel ca la halterofilii care rateaza ridicarea barei deasupra capului ! cred ca Simona incearca sa atenueze grimaza datorata efortului, dar nu este posibil in totalitate - ar trebui sa stranga puternic din dinti si sa tina gura inchisa si tot nu ar fi sufficient ! pe langa toate astea mai trebuie si sa respire profund in acelasi timp ! Daca poza publicata pentru sustinerea articolului incita la acest tip de comentarii ... calitatea isi spune cuvantul, la asa reporteri , asa cititori ! Cineva trebuie totusi sa ceara niste scuze , sa recunoasca ca a gresit fara rea intentie ! sa auzim numai de bine !

zanna.bianca
zanna.bianca  •  26 Mai 2015, 22:29

Bafta Simona ..... Forza!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează