SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Rivala Simonei Halep este la pămînt! A pierdut în primul tur la Roland Garros!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 18:45

Eugenie Bouchard a suferit o nouă înfrîngere în primul tur de la Roland Garros, fiind învinsă de Kristina Mladenovici, scor 4-6, 4-6.

Jucătoarea canadiană a pierdut pentru a patra oară în ultimele 5 turnee la care a participat încă din primul tur, singura excepţie fiind chiar înainte de Roland Garros, la Roma, cînd a trecut de Dyas, dar a fost imediat eliminată de Carla Suarez Navarro.

Mai mult, Bouchard a fost învinsă în această perioadă şi în cele două meciuri de Fed Cup în faţa României, de Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu.

Eugenie Bouchard şi Simona Halep sînt considerate de foarte mulţi specialişti cele mai reprezentative jucătoare ale noului val, iar lumea tenisului nu a ezitat să vorbească despre rivalitatea dintre cele două.

Pînă acum, Halep şi Bouchard s-au întîlnit de 3 ori, iar Simona conduce cu 2-1. Cea mai importantă victorie îi aparţine canadiencei, în semifinalele de la Wimbledon. Simona s-a impus la Indian Wells şi în grupe la Turneul Campioanelor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
trak
trak  •  27 Mai 2015, 11:38

Nu este de mirare. Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  27 Mai 2015, 09:13

Bouchard nu mai e rivala nimanui. De la Australian Open incoace a castigat un singur meci...

roadster1988
roadster1988  •  27 Mai 2015, 07:46

***.incepeti sa fabricati stiri precum realitatea tv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează