FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Leo Grozavu vrea să plece și l-a enervat pe patronul Iftime: "Găsim altceva! Nu fac dragoste cu sila, că doar nu facem violuri!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 10:09

Aflat la final de contract cu FC Botoşani, Leo Grozavu, antrenorul principal al grupării şi totodată cel mai longeviv tehnician al Ligii I, a declarat ieri că meciul cu Viitorul Constanţa ar putea fi ultimul pe banca formaţiei locale. 

Înaintea antrenamentului de ieri, Leo Grozavu i-a lăsat pe elevii săi fără cuvinte, spunîndu-le acestora că sînt şanse să nu-şi reînnoiască angajamentul scadent în vară.

Tehnicianul afirmă că ar fi tentat să renunţe, deoarece se simte obosit psihic după acest sezon, unul care a avut o încărcătură deosebită.

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, a declarat că nu crede că Leo Grozavu a vorbit serios în momentul în care a spus că ar dori să înceteze colaborarea în vară cu gruparea locală, mai ales că, la şedinţa de luni, la care a fost prezent şi la care au participat toţi factorii de decizie ai echipei, în care s-a pus la punct strategia pentru sezonul viitor, tehnicianul s-a implicat total.

"Nu ştiu absolut nimic de gîndurile lui Leo şi nu cred aşa ceva. I-a anunţat şi pe jucători în vestiar? Face circ cu mine? Nu ştiu nimic! Nu cred că Leo s-a gîndit vreo secundă să plece de la noi, cum nu m-am gîndit eu vreo secundă să-l dau afară.

Eu cred că locul lui este aici, are multe lucruri de făcut. A demonstrat ceva, mai trebuie să demonstreze, abia acum construim o echipă....

Nici nu poate fi vorba. Nu am semnat contractul, dar nici nu a fost vorba să nu semnăm. Eu vreau categoric că lucrez cu el. Dar dacă el nu vrea să rămînă la noi, găsim altceva. Nu fac nici dragoste cu sila, că doar nu facem violuri! Eu nu cred că el vorbeşte serios de acest subiect", a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani.

Sursa: monitorulbt.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
msr_ms
msr_ms  •  27 Mai 2015, 22:05
Postat de 201. pe 27 Mai 2015, 21:59

?

goldenboy008
goldenboy008  •  27 Mai 2015, 13:49
Postat de sdoru pe 27 Mai 2015, 12:50

Grozavu vrea sa plece deoarece blatul cu steaua s-a facut peste capul lui! Este simplu! Vad comentatori pe aici care sustin principiile stelei!Foarte bine! Este caracteristic poprului roman sa fie prost si fudul!Romanii striga jos coruptia si tot *** din tara pana cand ii foloseste lui! Atunci cand coruptia si *** moral si legal folosesc propriei lui persoane atunci totul este in regula! Romanul natie de *** si idiot!

Ai perfecta dreptate. Mai mult decit atit, FCSB-isti se milogesc de Astra sa ii bata pe Mures, dar daca Muresul se roaga de IASI e blat :) Asa a cistigat FCSB-ul titluri de-a lungul timpului.... Stiam ca FCSB trebuie sa cistige campionatul inca dinainte de meciul cu Petrolul - de la o persoana din cadrul cublului ASA. Asta e ultimul an cind ma mai uit la vreun meci din Liga 1. Toti stim ca FCSB e cea mai buna si nu are rost sa ne pierdem timpul la astfel de spectacole de teatru de slaba calitate. Sincer cel mai mare rau al fotbalului romanesc este Hagi cu echipa lui. Tolo hai fa o ancheta pe bune sau ti-e frica sa te iei de rege?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează