INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Inter s-a decis! Vrea să-l cedeze pe George Pușcaș » Jucătorul și-a aflat posibila destinație

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 10:54

Tuttosport a anunțat că George Pușcaș are mari șanse să ajungă în vară la Udinese. Inter vrea să îl cedeze la schimb pentru transferul brazilianului Allan.

În vîrstă de 24 de ani, Allana impresionat în acest sezon și este dorit și de Juventus. Inter speră să îi ia fața campioanei Italiei și vor să-l dea pe Pușcaș plus o sumă de bani.

Mijlocașul defensiv se află în Italia din 2012, iar de atunci a strîns 102 meciuri pentru Udinese, marcînd un singur gol.

George Pușcaș are 5 prezențe în tricoul primei echipe a lui Inter, fără să reușescă vreun gol. În schimb, românul este golgheterul lui Inter Primavera. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează