SPORTURI  »  BOX  »  FR BOX

Fosta echipă a lui Doroftei acuză: managerul faliment

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 14:31

Foștii colaboratori ai lui Leonard Doroftei la Federația Română de Box vin cu noi dezvăluiri despre ce se întîmplă cu forul al cărui președinte este cel supranumit "Moșu". Sub semnătura lui Viorel Sima, pe www.mihaicraiu.ro, apar noi acuze la adresa lui Doroftei.

Mihai Craiu, organizatorul Centurii de Aur din 2013, foștii vicepreședinți ai Federației Române de Box, Francisc Vaștag și Vasile Cîtea, și fostul secretar general Viorel Sima îi cer demisia lui Doroftei.

Aceștia îl învinuiesc pe Doroftei pentru situația de la Federație: "Performanțele manageriale ale lui Doroftei au adus FRB in pragul falimentului", și relatează greșelile comise de cel supranumit "Moșu" și face dezvăluiri despre pierderile incredibile avute de Federație sub conducerea lui Doroftei: peste 5 miliarde de lei vechi!

Mai multe detalii, aici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează