FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic și-a facut planurile pentru următoarele sezoane: "Vreau campionatul, Cupa României și Cupa Ligii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 15:41

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre planurile de viitor ale echipei.

"Vreau să se înțeleagă că eu vreau performanță, nu contrucție și reconstrucție. Sînt jucători care mai au doar un an contract și este normal ca cei din club să le propună prelungirea.

Trebuie să facem schimbări, avînd în vedere că Dinamo nu a avut rezultate bune în ultimii ani.

Obiectivele sînt clare pentru cei doi ani pentru care am semnat: campionat, Cupă, Cupa Ligii sau să terminăm pe primele trei locuri.

Chiar dacă nu am ieșit din insolvență, am promisiunea domnului Negoiță că sigur va pune un buget la dispoziție domnului președinte Dinu Gheorghe pentru a ne forma o echipă mult mai bună decît a fost anul acesta. Lucrăm și sîntem preocupați să aducem jucători cu calitate", a spus Rednic într-un interviu pentru radio-dinamo 1948.

Citește și: Ce lovitură pentru Dinamo! » "Cîinii" n-au ieșit din insolvență și vor mai rata un sezon al cupelor europene!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  28 Mai 2015, 08:47

Strambule,nu vrei si Liga Campionilor?VAI de capul vostru.....

benise
benise  •  28 Mai 2015, 08:09

Super obiectiv! Tip pentru Dinamo.

458679717614506
Serban Ionescu  •  28 Mai 2015, 06:50

Daca le fura( la propriu) poate sa le aiba!!!!!!!Intotdeauna Rednic a spus lucruri traznite si a luat comisioane la transferuri!Cine nu stie asta , ori e prost , ori e prost!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează